Incasso

Je hebt een dienst of product geleverd, maar je klant betaalt niet. Zelf heb je er alles aan gedaan en de volgende stap is het starten van een incassotraject. Maar wat is een incasso precies en wat kunnen wij voor jou betekenen?

Wat zijn de maximale kosten bij GGN?

Direct aan de slag?

Direct online incasso starten

  • Incassobureau & deurwaarder in één
  • Vooraf duidelijkheid over de kosten
  • 24/7 inzicht in je dossiers

Een incassotraject start je op als je zelf, ondanks al jouw inspanningen, jouw factuur niet betaald krijgt. Het starten van een incassotraject doe je via een incassobureau of deurwaarderskantoor. GGN is een incassobureau en deurwaarderskantoor in één. Wij nemen voor jou het volledige incassotraject uit handen.

Het incassotraject

Het incassotraject start met minnelijke incasso. In deze fase gaan wij jouw klant aanmanen, zonder tussenkomst van de rechter. In 70% van de gevallen incasseren wij jouw onbetaalde factuur in de deze fase. In dat geval zijn er voor jou geen kosten, want jouw klant betaalt de incassokosten.
In de gevallen dat er toch niet betaald wordt, dan zullen wij overgaan naar gerechtelijke incasso. We gaan dan jouw klant dagvaarden en voor jou naar de rechter.

  • Benieuwd naar het volledige incassotraject van GGN? Bekijk hem in onze infographic.

Persoonlijke benadering

Omdat iedere klant anders is, passen we onze benadering aan op elke persoon. Dit voor een optimaal resultaat. We doen dit met hulp van onze database met ruim 3,6 miljoen mensen met betalingsachterstanden. Hierdoor kennen we dus al ruim 90 procent van jouw klanten. We proberen zoveel mogelijk tot een oplossing te komen zonder tussenkomst van een rechter. Dat scheelt onnodige kosten en tijd, voor jou en jouw klant.

Wat kost een incassotraject?

In de meeste gevallen gaat je klant over tot betaling zonder tussenkomst van de rechter. Zelf betaal je dan helemaal niets. In het geval je klant niet over gaat tot betaling, werken wij met een kostenmaximum. Via onze rekentool krijg je een goede indicatie van de kosten voor jou en jouw klant.

Een incasso starten bij GGN

Er zijn verschillende redenen om een incasso te starten bij GGN:

  • Met onze all-in-onze oplossing Online Incasso van GGN bespaar je tijd. Wij nemen het hele incassotraject uit handen nemen. Je hebt er dus zelf geen omkijken meer naar.
  • GGN heeft een landelijk netwerk. Hierdoor is er altijd een deurwaarder in de buurt van jouw klant.
  • Wij hebben kennis van jouw klant en gaan op een respectvolle manier met je klant om.
  • 24/7 inzicht in al je incasso-opdrachten via een beveiligde online-omgeving. Ook kan je hier communiceren met het behandelend team, betalingen doorgeven en natuurlijk nieuwe incasso-opdrachten indienen.
  • Benieuwd waarom andere opdrachtgevers voor GGN kiezen? Ze vertellen je wat zij van de samenwerking met GGN vinden.

Direct jouw openstaande factuur uit handen geven

Met onze all-in-one oplossing Online Incasso van GGN, kan je heel eenvoudig online een openstaande factuur uit handen geven. Jij uploadt jouw openstaande facturen en wij doen de rest. Jouw opdracht wordt binnen 1 werkdag in behandeling genomen. Bij eventuele vragen nemen we contact met je op.

Direct een incassotraject starten

Meer weten over onze online dienstverlening?

Wij helpen je graag verder.

Gratis informatiemail aanvragen

Ben je al klant? Log dan direct in bij MijnGGN.

Mail ons

Chat met ons

088-3316678

We zijn op werkdagen bereikbaar van 9.00 tot 17.00 uur