Huur

Of je nu een woningcorporatie bent, een commerciële verhuurder of een VvE-beheerder. Je krijgt allemaal vroeg of laat te maken met klanten die niet willen of kunnen betalen. Op tijd ingrijpen is dan heel belangrijk. Zo voorkom je dat jouw klant verder in de financiële problemen komt en bespaar jij kosten en tijd aan bijvoorbeeld dure huisuitzettingen.

Samenwerken met GGN?

Neem contact op met Aljan de Boer. Aljan is expert binnen jouw branche en helpt je graag verder.

Woningcorporaties

Wil jij een efficiënte, maar ook sociale oplossing voor jouw klanten met een huurachterstand? Zodat de huur weer betaald wordt en jouw klant niet nog verder in de financiële problemen raakt? Wij grijpen al in een vroeg stadium in en bieden jouw huurder persoonlijke aandacht en hulp op maat. Zo voorkomen we bijvoorbeeld huisuitzettingen. Wil je meer doen aan preventie? Onze online tool Check Sociaal helpt je daarbij.

Lees verder

 

Vastgoed

Wil jij meer uit je vastgoedportefeuille halen? Maar lukt dat niet omdat je geen controle hebt over niet of slecht betalende huurders? Onze speciale huurincassoteams helpen jou met een snel en efficiënt incassotraject. Waar je ook verhuurt in Nederland, zij kennen jouw klant en benaderen die op een sociale en persoonlijke wijze. Wil je van tevoren checken of jouw potentiële huurder betaalwaardig is? Dan biedt VerhuurSignaal uitkomst!

Lees verder

 

VvE

Heb jij als VvE-beheerder te maken met VvE-leden die niet willen of kunnen betalen? En gaat dit ten koste van het rendement van de VvE-kas? Ons speciaal VvE-invorderingsteam grijpt al in een vroeg stadium in om dit te voorkomen. En de VvE geen onnodige kosten hoeft te maken. Wij benaderen jouw niet betalende leden op een persoonlijke manier en bieden hen waar nodig hulp.

Lees verder
 
 

 

Check Sociaal voor woningcorporaties

Ben je opzoek naar toetsing van de betaalwaardigheid van jouw kandidaat-huurder? Klopt de identiteit, betaalt hij of zij netjes, zijn er in het verleden (huur)schulden geweest? Om jou dit inzicht te geven hebben wij in samenwerking met woningcorporaties Check Sociaal ontwikkeld. Een helder advies waarmee jij goed voorbereid in gesprek gaat met je kandidaat-huurder.

Meer informatie over Check Sociaal

VerhuurSignaal voor vastgoed

Ben jij als tussenpersoon van een commerciële verhuurder opzoek naar een betrouwbare financiële screening? Je wil zeker weten dat de nieuwe huurder betrouwbaar is. Zo’n screening vooraf hoort bij de zorgplicht, voorkomt problemen en garandeert rendement voor jouw opdrachtgever. Met VerhuurSignaal heb je snel en eenvoudig een screening die je meteen kan toevoegen aan het verhuurdossier.

Meer informatie over VerhuurSignaal
 
 

Onze overige diensten voor jouw branche

  • Minnelijk incasso Oplossen van betalingsachterstanden zonder tussenkomst van de rechter.
  • Thuisbezoek Onze deurwaarder gaat langs bij je klant om te zoeken naar een oplossing.

Wij investeren continu in innovatie en samenwerking om onze dienstverlening te versterken. In onze artikelen, persberichten en blogs lees je hoe we dat doen.

Bekijk alle artikelen