Mobiliteit

Jij zorgt ervoor dat jouw klanten op tijd en veilig van A naar B reizen. Service en gebruikersgemak staan daarbij centraal. De openstaande rekeningen van klanten die daar niet voor willen of kunnen betalen, nemen wij van je over. Wij bieden jouw klant een incassotraject op maat met dezelfde aandacht en service die jou onderscheiden. Door deze persoonlijke benadering krijg jij je geld en blijft de klanttevredenheid hoog.

Nieuwe betaalmogelijkheden en de risico’s

Jouw klanten willen ook service en gemak op het gebied van betalen. Er is een groeiende vraag naar andere betaalopties, zoals afrekenen met je smartphone, een ‘rekening courant kaart’ of achteraf betalen. Dat brengt financiële risico’s met zich mee en vraagt om een nieuwe inrichting van het betaalproces. Met behulp van data-analyse richten wij dit proces van voor- tot achterkant zo efficiënt mogelijk voor jou in. Zo voorkom je onnodige kosten voor jou en jouw klant. Daarnaast helpen we jou ook met een aanpak op maat voor niet-betalende klanten.

Persoonlijke benadering

Iedere klant is anders en benaderen we ook anders voor een optimaal resultaat. Wij hebben een database met de gegevens van ruim 3,6 miljoen mensen met betalingsachterstanden. 90 tot 95 procent van jouw klanten kennen we al. Met deze gegevens hebben wij de GGN persona’s ontwikkeld. Met voor ieder klanttype een andere aanpak. Soms is een strenge toon nodig, veel vaker een helpende hand.

Hulp op maat

Soms maakt een beetje hulp al een groot verschil. Wij zorgen dat jouw klanten in actie komen. Dit doen we in samenwerking met verschillende partners. We koppelen jouw klant bijvoorbeeld aan een buddy via de schuldenapp fiKks. Of helpen met werkbemiddeling via uitzendbureau Timing. Ook verwijzen wij jouw klant waar nodig door naar hulpinstanties.

Efficiënt, maar menselijk incassotraject

De verhalen uit de praktijk van GGN gaan altijd over betalen, over geld. Maar als je verder kijkt, gaan ze vooral over mensen. Wij zijn een verlengstuk van jouw organisatie en zoeken altijd naar een balans tussen financieel en sociaal rendement. We proberen zoveel mogelijk tot een oplossing te komen zonder tussenkomst van een rechter.

Onze diensten voor jouw branche

Interessant voor jou

Wij investeren continu in innovatie en samenwerking om onze dienstverlening te versterken. In onze artikelen, persberichten en blogs lees je hoe we dat doen.

Lees hier alle artikelen