Nuts

Jij vindt het belangrijk dat jouw klant zich thuis voelt bij jou. Daarin kan jij je onderscheiden van al die andere aanbieders. Maar je wilt ook dat die openstaande rekeningen betaald worden. Wij zorgen voor een incassotraject op maat. Met een persoonlijke benadering, thuisbezoeken en een focus op het voorkomen van afsluitingen en ontbindingen zetten wij in op behoud van jouw klant.

Minnelijk, maar gerechtelijk als het moet

Wij proberen altijd zonder tussenkomst van de rechter een oplossing te vinden. Zo besparen we jou, maar ook jouw klant onnodige kosten en tijd. Lukt dat echt niet, dan hebben wij ook de expertise in huis voor een gerechtelijke procedure. We vragen dan de rechter om afsluiting of ontbinding van de overeenkomst. Ook helpen we je met het terugvorderen van energie- en omzetbelasting (Ebtw).

Persoonlijke benadering

Iedere klant is anders en benaderen we ook anders voor een optimaal resultaat. Wij hebben een database met de gegevens van ruim 3,6 miljoen mensen met betalingsachterstanden. 90 tot 95 procent van jouw klanten kennen we al. Met deze gegevens hebben wij de GGN persona’s ontwikkeld. Met voor ieder klanttype een andere aanpak. Soms is een strenge toon nodig, veel vaker een helpende hand.

Hulp op maat

Soms maakt een beetje hulp al een groot verschil. Wij zorgen dat jouw klanten in actie komen. Dit doen we in samenwerking met verschillende partners. We koppelen jouw klant bijvoorbeeld aan een buddy via de schuldenapp fiKks. Of helpen met werkbemiddeling via uitzendbureau Timing. Ook verwijzen wij jouw klant waar nodig door naar hulpinstanties.

Thuisbezoek

Je kunt ook – als extra dienst – kiezen voor een thuisbezoek. Dat geeft vaak een veel duidelijker beeld van de financiële en sociale situatie van jouw klant. Zo’n persoonlijk bezoek maakt schulden bespreekbaar en we kunnen direct ingrijpen en erger voorkomen.

Efficiënt, maar menselijk incassotraject

De verhalen uit de praktijk van GGN gaan altijd over betalen, over geld. Maar als je verder kijkt, gaan ze vooral over mensen. Wij zijn een verlengstuk van jouw organisatie en zoeken altijd naar een balans tussen financieel en sociaal rendement. We proberen zoveel mogelijk tot een oplossing te komen zonder tussenkomst van een rechter. Dat scheelt jou en jouw klant onnodige kosten.

Onze diensten voor jouw branche

  • Minnelijk incasso We zoeken naar een oplossing zonder tussenkomst van de rechter.
  • Thuisbezoek Onze deurwaarder gaat langs bij je klant om te zoeken naar een oplossing.
  • Gerechtelijke incasso Indien nodig gaan we naar de rechter en voeren wij het vonnis uit.

Interessant voor jou

Wij investeren continu in innovatie en samenwerking om onze dienstverlening te versterken. In onze artikelen, persberichten en blogs lees je hoe we dat doen.

Lees alle artikelen