B2B

Jij levert volgens afspraak jouw diensten aan andere bedrijven, maar de betaling blijft uit. Het innen van die openstaande rekeningen kost tijd, tijd die jij liever aan je eigen bedrijf besteedt. Wij nemen het incassotraject van je over. Wij hebben voor elke branche specialisten in huis, die zorgen dat jouw openstaande rekeningen betaald worden.

Samenwerken?

Neem contact op met Jan Willem Jansen. Jan Willem is expert binnen jouw branche en helpt je graag verder.

Experts voor elke bedrijfstak

Jij krijgt hulp op maat. Van een team met incasso-experts die gespecialiseerd zijn in jouw bedrijfstak of branche, bijvoorbeeld pensioenuitvoerders, vakbonden en horeca. Zij zoeken naar de beste oplossing voor jouw bedrijf en houden je persoonlijk op de hoogte van de aanpak en de voortgang van het incassotraject.

Vast aanspreekpunt

Jij krijgt bij ons een vast aanspreekpunt die jou op de hoogte houdt van de invorderingen. Jouw niet betalende klanten benaderen we ook op een persoonlijke manier. Het meest effectief is direct bellen. Dit geeft snel resultaat en voorkomt onnodige kosten voor jou en jouw klant.

Persoonlijke benadering

Iedere klant is anders en benaderen we ook anders voor een optimaal resultaat. Wij hebben een database met de gegevens van ruim 3 miljoen mensen met betalingsachterstanden en 600.000 bedrijven. 90 tot 95 procent van jouw klanten kennen we dus al. Met deze gegevens hebben wij de GGN persona’s voor consumenten en bedrijven ontwikkeld. Met voor ieder klanttype een andere aanpak. Soms is een strenge toon nodig, veel vaker een helpende hand.

Niet-betalende ZZP’ers?

Doe jij zaken met ZZP’ers, freelancers of eenmansbedrijven? Betalen ze niet en zijn ze ook onvindbaar? Wij sporen ze voor je op met behulp van onze database. Deze database bevat gegevens van 3,6 miljoen mensen met een betalingsachterstand. We kennen jouw klanten en stemmen onze persoonsgerichte aanpak hierop af.

Landelijk netwerk

Waar jouw klanten ook zitten in Nederland, wij kunnen je helpen. Jij maakt gebruik van de lokale kennis van onze ervaren deurwaarders. Zij kennen het gebied en jouw klanten het beste.

Onze diensten voor jouw branche

Interessant voor jou

Wij investeren continu in innovatie en samenwerking om onze dienstverlening te versterken. In onze artikelen, persberichten en blogs lees je hoe we dat doen.

Lees hier alle artikelen