B2B

Jij levert volgens afspraak jouw diensten aan andere bedrijven, maar de betaling blijft uit. Het innen van die openstaande rekeningen kost tijd, tijd die jij liever aan je eigen bedrijf besteedt. Wij nemen het incassotraject van je over. Wij hebben voor elke branche specialisten in huis, die zorgen dat jouw openstaande rekeningen betaald worden.

Vast aanspreekpunt

Jij krijgt hulp op maat. Jouw vorderingen zijn in handen van een vast team van ervaren incassospecialisten. Zij fungeren als verlengstuk van jouw organisatie door hun expertise en kennis van jouw branche. Ze zoeken naar de beste oplossing voor jouw bedrijf. Jij krijgt bij ons een vast aanspreekpunt die jou persoonlijk op de hoogte houdt van de aanpak en de voortgang van het incassotraject. Korte lijnen en snel schakelen is de werkwijze waar wij voor staan.

Persoonlijke benadering

Iedere klant is anders en benaderen we ook anders voor een optimaal resultaat. Door onze kennis van 600.000 zakelijke debiteuren weten wij exact wie niet wil of wie niet kan betalen. Met deze gegevens hebben wij de GGN persona’s voor bedrijven ontwikkeld. We sluiten onze aanpak aan op jouw klanten en weten per branche wat het beste werkt.

Geldfit Zakelijk

We zijn dwingend als het moet en bieden hulp als het kan, bijvoorbeeld door de debiteur door te verwijzen naar Geldfit Zakelijk. Omdat wij geloven dat aandacht loont.
Op geldfit.nl/zakelijk kunnen onze debiteuren terecht voor het invullen van een korte test, waarna ze zien hoe hun bedrijf er financieel voorstaat en waar ze terecht kunnen voor hulp.
Het team met incassospecialisten verwijst actief door naar deze dienst, wanneer zij financiële problemen signaleert.

80% succesvol geïncasseerd

Wij proberen zoveel mogelijk te incasseren zonder naar de rechter te gaan. Gemiddeld 80% van de vorderingen wordt door ons succesvol geïncasseerd. Dan gaan we met jou in overleg of je het gerechtelijk incassotraject wilt starten. Met onze data van 600.000 zakelijke debiteuren en aanvullend onderzoek, kunnen wij de verhaalsmogelijkheden optimaal voorspellen.

Waarom kiezen voor GGN?

GGN beschikt over een landelijk netwerk van deurwaarders. Dankzij onze jarenlange ervaring in het incasseren van zakelijke vorderingen zorgen wij ervoor dat bedrijven betaald krijgen voor de diensten en producten die zij geleverd hebben.

  • Gemiddeld 80% van de vorderingen wordt door ons succesvol geïncasseerd.
  • In de afgelopen 3 jaar hebben we ruim 76.285 zakelijke debiteuren met 137.346 vorderingen geholpen met betalen.
  • Een vast aanspreekpunt van een team van ervaren incassospecialisten.
  • Wij fungeren als verlengstuk van jouw organisatie. Korte lijnen en snel schakelen is de werkwijze waar wij voor staan.
  • Met onze data van 600.000 zakelijke debiteuren en aanvullend onderzoek, kunnen wij de verhaalsmogelijkheden optimaal voorspellen.
  • Het team met incassospecialisten verwijst actief door naar deze Geldfit Zakelijk, wanneer zij financiële problemen signaleert bij jouw debiteur.
  • We sluiten onze aanpak aan op jouw klanten en weten per branche wat het beste werkt. We zijn dwingend als het moet en bieden hulp als het kan, altijd vastberaden én met respect. Omdat wij geloven dat aandacht loont.

Onze diensten voor jouw branche

Interessant voor jou

Wij investeren continu in innovatie en samenwerking om onze dienstverlening te versterken. In onze artikelen, persberichten en blogs lees je hoe we dat doen.

Lees hier alle artikelen