Advocatuur

Of het nu gaat om een losse opdracht, het executeren van een titel of het innen van onbetaalde rekeningen. Wij zorgen dat het snel en deskundig gebeurt, zodat u zich met een gerust hart kunt focussen op uw werk.

Dossiers ter executie

Wij zorgen voor de betekening en executie van titels. Onze deurwaarders zijn experts in beslag- en executierecht. Wij kunnen u op grond van onze kennis en onze database adviseren over het te volgen traject.

Landelijk netwerk

Wij helpen u. Overal in Nederland. Wij hebben verspreid over het land 65 eigen gerechtsdeurwaarders in dienst. Iedere partij is binnen 45 minuten bereikbaar.

Optimaal resultaat

Dankzij onze database met ruim 3,6 miljoen mensen met een betalingsachterstand kennen we de andere partij vaak al. Wij weten hoe we hem of haar het beste kunnen benaderen om tot betaling over te gaan. Dat scheelt tijd en kosten.

Contactgegevens dossierzaken

Wij behandelen uw dossierzaken op grond van uw locatie in plaats van de woonplaats van de wederpartij. Uw voordeel? Eén contactpersoon voor vragen over al uw dossiers! Daarnaast kunt u uw opdrachten 24/7 volgen via een beveiligde onlineomgeving.

GGN Dossierzaken
Neem contact met ons op via e-mail of 088 – 331 3535.
Direct een executoriale titel uit handen geven? Dat kan hier.

Losse opdrachten

Heeft u een losse (spoed)opdracht waarvoor een deurwaarder nodig is? Wij voeren die snel en zorgvuldig uit. U kunt bij ons terecht voor alle ambtelijke werkzaamheden, variërend van de betekening van een verzoekschrift of dagvaarding tot het leggen van alle soorten (conservatoir) beslag.

Contactgegevens losse opdrachten
Voor losse opdrachten mailt u naar lex@ggn.nl of maak gebruik van het opdrachtformulier. E-mails kunnen met maximaal 10 MB aan bijlagen worden verzonden. Voor e-mails met bijlagen groter dan 10 MB verzoeken wij u deze via Zivver, WeTransfer of uw eigen (beveiligde) manier aan ons te sturen. Heeft u liever direct contact met een medewerker, bijvoorbeeld voor een spoed- of bijzondere opdracht? Ook dat kan! Bel met 088 – 331 4391.

Openstaande rekeningen

Heeft u zelf klanten die uw rekeningen niet willen of kunnen betalen? Wij innen die openstaande rekeningen voor u, zodat u zich op uw eigen werk kunt focussen. Wij gaan altijd uit van een minnelijk incassotraject, met een persoonlijke en sociale benadering . Dat is vaak het meest efficiënt en zo houden we de kosten zo laag mogelijk. Als het echt niet anders kan, overleggen we over het starten van een procedure.

Wilt u facturen ter incasso aanbieden? Dat kan hier.

Interessant voor u

Wij investeren continu in innovatie en samenwerking om onze dienstverlening te versterken. In onze artikelen, persberichten en blogs leest u hoe we dat doen.

Lees alle artikelen