Advocatuur

Of het nu gaat om een losse opdracht, het executeren van een titel of het innen van onbetaalde rekeningen. Wij zorgen dat het snel en deskundig gebeurt, zodat jij je met een gerust hart kunt focussen op jouw werk.

Samenwerken met GGN?

Wij helpen jou. Overal in Nederland

GGN Dossierzaken

advocatuur@ggn.nl

088 – 331 3535

Losse opdrachten

lex@ggn.nl

088 – 331 4391

Dossiers ter executie

Wij zorgen voor de betekening en executie van titels. Onze deurwaarders zijn experts in beslag- en executierecht. Wij kunnen je op grond van onze kennis en onze database adviseren over het te volgen traject.

Landelijk netwerk

Wij helpen jou. Overal in Nederland. Wij hebben verspreid over het land 65 eigen gerechtsdeurwaarders in dienst. Iedere partij is binnen 45 minuten bereikbaar.

Optimaal resultaat

Dankzij onze database met ruim 3,6 miljoen mensen met een betalingsachterstand kennen we de andere partij vaak al. Wij weten hoe we hem of haar het beste kunnen benaderen om tot betaling over te gaan. Dat scheelt jou en jouw klant tijd en kosten.

Contactgegevens dossierzaken

Wij behandelen jouw dossierzaken op grond van jouw locatie in plaats van de woonplaats van de wederpartij. Jouw voordeel? Eén contactpersoon voor vragen over al jouw dossiers! Daarnaast kun je jouw opdrachten 24/7 volgen via een beveiligde onlineomgeving.

GGN Dossierzaken
Neem contact met ons op via e-mail of 088 – 331 3535.

Losse opdrachten

Heb jij een losse (spoed)opdracht waarvoor een deurwaarder nodig is? Wij voeren die snel en zorgvuldig uit. Je kunt bij ons terecht voor alle ambtelijke werkzaamheden, variërend van de betekening van een verzoekschrift of dagvaarding tot het leggen van alle soorten (conservatoir) beslag.

Contactgegevens losse opdrachten
Voor losse opdrachten mail je naar lex@ggn.nl.
Heb je liever direct contact met een lokale medewerker, bijvoorbeeld voor een spoed- of bijzondere opdracht? Ook dat kan!
GGN Almelo, lex-almelo@ggn.nl, 088 – 331 6527
GGN Amsterdam, lex-amsterdam@ggn.nl, 088 – 331 3484
GGN Rotterdam, lex-rotterdam@ggn.nl, 088 – 331 4391
GGN Tilburg, lex-tilburg@ggn.nl, 088 – 331 4898
GGN Utrecht, lex-utrecht@ggn.nl, 088 – 331 4392
GGN Zwolle, lex-zwolle@ggn.nl, 088 – 331 6528

Openstaande rekeningen

Heb jij zelf klanten die jouw rekeningen niet willen of kunnen betalen? Wij innen die openstaande rekeningen voor jou, zodat jij je op je werk als advocaat kunt focussen. Wij gaan altijd uit van een minnelijk incassotraject, met een persoonlijke en sociale benadering. Dat is vaak het meest efficiënt en zo houden we de kosten voor jou en jouw klant zo laag mogelijk. En als het echt niet anders kan, overleggen we over het starten van een gerechtelijke procedure.

Interessant voor jou

Wij investeren continu in innovatie en samenwerking om onze dienstverlening te versterken. In onze artikelen, persberichten en blogs lees je hoe we dat doen.

Lees alle artikelen