Samenwerking met NSR

Als partner van de Nederlandse Schuldhulproute kan GGN nóg beter haar klanten met (beginnende) financiële problemen identificeren en op weg helpen. De weg naar Geldfit.nl – het startpunt van de Nederlandse Schuldhulproute - biedt klanten van GGN de juiste weg naar passende hulp die werkt bij (beginnende) betalingsproblemen.

Hoe werkt het?

Gemeenten helpen burgers met schulden op verschillende manieren. Bedrijven, zoals (zorg)verzekeraars, banken, telecomaanbieders, woningcorporaties, energiebedrijven en gerechtsdeurwaarders besteden veel tijd en geld om klanten met betalingsachterstanden in actie te brengen. Door deze bedrijven en gemeenten aan te laten sluiten op Geldfit.nl, worden de krachten gebundeld. Op Geldfit.nl vinden mensen met (beginnende) financiële problemen de juiste route naar hulp. De aangeboden hulp op Geldfit.nl is onderverdeeld in vier ‘afslagen’.Samenwerking met NSR 3

In onderstaande animatie zie je in een notendop hoe geldfit.nl mensen helpt naar de juiste route voor hulp.

Wat doet GGN?

GGN is vanaf 1 mei 2020 gestart met het actief doorverwijzen naar Geldfit via al haar klantkanalen. Denk aan brieven, e-mails, mijnomgeving en onze website. Daarnaast wordt ook onze klantenservice getraind om Geldfit aan te bieden aan klanten die op zoek zijn naar hulp bij (beginnende) betaalproblemen.

Voor meer informatie kijk op de websites van de NSR: www.nederlandseschuldhulproute.nl of www.geldfitnederland.nl.

Hulp bij betaalproblemen

Via Geldfit helpt GGN jouw klant met passende hulp

Samenwerking met NSR 1 Samenwerking met NSR 2