Wij zijn op zoek naar jou!

Bekijk direct al onze vacatures!

Werken bij GGN, ook iets voor jou?

Bij GGN zijn we ervan overtuigd dat aandacht loont. Daarom kiezen we voor sociale incasso. Vanuit het oogpunt van onze klanten: mensen met betalingsachterstanden. We verplaatsen ons in hun situatie en doen ons uiterste best om ze van hun schulden af te helpen. Hoe we dat doen? Met maatwerk en de menselijke maat. Daarom zijn wij op zoek naar scherpe, gedreven, energieke en doelgerichte collega's die hier aan willen bijdragen. We komen graag met jou in contact!

Onze 3 kernwaarden:

Aandacht. In plaats van mensen dwingen te betalen, willen we helpen om te kunnen betalen. Nu en straks. We verdiepen ons in de persoon achter de schuld, om de juiste toon te zetten en hulp op maat te bieden.

Daadkracht. Als marktleider willen wij maatschappelijk verantwoord incasseren verheffen tot de norm. In deze verantwoordelijke rol tonen wij daadkracht, voor een echte cultuurverandering in de markt.

Maatwerk. GGN wil problematische schulden oplossen en waar mogelijk voorkomen. Daarbij zetten we big data in om verschillende mensen op verschillende manieren te benaderen. Digitaal wanneer het kan, persoonlijk als het moet.

Vitaliteit

We streven ernaar om medewerkers fit en energiek aan het werk te laten blijven. Dat geldt ook voor een goede werk-privébalans. Daar besteden we veel aandacht aan. Zo zorgen we er samen voor dat jij goed in je vel zit en je werk goed kunt doen. Vanuit GGN ondersteunen we dit met:

  • fruit op de werkplek;
  • afdelingsuitjes;
  • hybride werken waar 50% thuis en 50% op kantoor het uitgangspunt is;
  • IKB waarmee je belastingtechnisch voordelig kunt sporten of een fiets kunt aanschaffen;
  • teamgerichte leerstraten.

Hybride werken

Met het hybride model van GGN zit je goed – de helft van de tijd werk je op een van onze kantoren, en de andere 50% kun je op afstand werken. Wees creatief en combineer thuiswerken met onze vestigingen in Almelo, Tilburg of Rotterdam.

Opleidingen

Het is belangrijk om te blijven investeren in je eigen ontwikkeling. Vanuit GGN ondersteunen we dat met een GGN opleidingsbeleid. Naast een opleidingskalender die we elk jaar per afdeling en functie vaststellen en faciliteren, zijn er mogelijkheden om opleidingen te volgen die je nodig hebt voor de uitoefening voor jouw functie.

Verlof

Bij GGN word je beloond voor je harde werk. Wettelijk heb je bij een 40-urige werkweek recht op 160 verlofuren (of naar rato als je minder uren werkt). Bij GGN krijg je bij een 40-urige werkweek 64 verlofuren extra, waarvan de waarde is opgenomen in het IKB. Je kunt zelf besluiten of je meer of minder verlofuren koopt.

Individueel keuzebudget

Je vakantiegeld van 8 procent en je bovenwettelijke verlofuren worden maandelijks gestort in jouw individuele Keuze Budget (IKB). GGN heeft diverse opties waar je jouw budget op in kunt zetten, zoals een sportabonnement  of extra vakantiedagen. Daarmee creëren we voor iedere collega de grootst mogelijke flexibiliteit die past bij jouw individuele wensen.

Pensioensregeling

GGN biedt jou een goede collectieve pensioenregeling. De premie wordt volgens een vaste verhouding betaald door werkgever (2/3) en werknemer (1/3). De pensioenregeling omvat de volgende onderdelen: ouderdomspensioen, partner- en wezenpensioen en een ANW-hiatenpensioen.

Daarnaast kent GGN een aanvullende WGA-hiaat en WIA-excedent verzekering voor de terugval in inkomsten over het arbeidsongeschiktheidsdeel. Deze premie komt voor rekening van GGN.

Werken bij GGN loont, ook voor jou!

Onboarding programma

Wij geloven dat aandacht loont. Ook voor jou: namelijk een mooie baan, waarbij je je menselijke kant kunt laten zien en jezelf kunt blijven ontwikkelen. Daarom hebben we een uitgebreid onboarding programma ontwikkelt waarmee je binnen GGN kunt blijven groeien.

Open sollicitatie

Wil jij een bijdrage leveren aan het voorkomen van problematische schulden, maar staat jouw ideale vacature (nog) niet open, dan komen graag met je in contact! Als je vrijblijvend kennis met ons wilt maken, nodigen we je graag uit voor een kopje koffie om je te laten inspireren dat sociaal incasseren loont voor klant, opdrachtgever en voor jou als werknemer binnen GGN.

Vul hieronder jouw gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.