Over GGN

Wij geloven in sociaal incasseren en in het goede van de mens. Uit ervaring weten we dat iedereen in principe zijn schulden wil betalen. Maar soms lukt dat niet door financiële of sociale omstandigheden. Daarom verdiepen wij ons in de persoon achter de schuld. Zo vinden we de juiste toon en kunnen we jouw klant hulp op maat bieden. Zo helpen we jouw klant met betalen. Samen met jou willen wij een optimale balans vinden tussen sociaal en financieel rendement.

Onze geschiedenis

We zijn ontstaan uit een groot aantal zelfstandige deurwaarderskantoren uit heel Nederland. Wij hebben daarna flink geïnvesteerd in digitalisering en automatisering. Maar wij willen meer en geloven in een sociale aanpak. In een duurzame oplossing waar jij en jouw klant nu en in de toekomst iets aan hebben. Daarom besloten wij een aantal jaar geleden een andere koers te gaan varen.

Onze missie

Incasso houdt voor ons meer in dan zo snel mogelijk je geld krijgen. Wij willen niet alleen schulden innen, wij willen problematische schulden voorkomen in de toekomst. Daarom helpen we bij het oplossen van schulden. Dat doen we door vroeg in te grijpen, met persoonlijke aandacht voor de mens achter de schuld. Wij geloven dat dit in het belang is van jou, jouw klanten en de rest van de samenleving.

Onze aanpak

Uiteindelijk wil jij dat jouw klant in beweging komt. Soms is daarvoor een strenge aanpak nodig, veel vaker een helpende hand. Wij zoeken uit hoe we jouw klant het beste kunnen benaderen. Volstaat een mailtje of gaan we op thuisbezoek? Werkt een strenge ondertoon bij jouw klant het beste of is een bemoedigende toon beter? Aandacht loont!

Lees alles over onze aanpak en samenwerkingen

 

Datagedreven
Wij geloven in innovatie. Onze aanpak is gedreven door data en ervaringen in het verleden en heden en gericht op de toekomst. Wij werken met digitale persona’s om een aanpak op maat te bepalen. Onder Persoonsgericht incasseren lees je precies hoe dat werkt. In MijnGGN kun jij het incassotraject van jouw klanten digitaal volgen.

Minnelijk
Wij zoeken altijd naar een oplossing zonder tussenkomst van de rechter. Dat scheelt jou en jouw klant kosten. Alleen als het echt niet anders kan, starten we een gerechtelijke procedure.

Onze hulp

Soms heeft jouw klant alleen een duwtje in de rug nodig om in actie te komen. Veel vaker heeft hij of zij hulp nodig om schulden op te lossen. Wij bieden altijd hulp op maat en zoeken naar oplossingen waar jouw klant ook in toekomst wat aan heeft. Wat kunnen wij allemaal doen?

  • Met de gratis schuldenapp fiKks koppelen we jouw klant aan een buddy die helpt met de financiën. In de app staat ook een handig stappenplan.
  • We verwijzen door naar onze partner Timing uitzendteam voor werkbemiddeling.
  • Wij sturen jouw klant door naar de gemeente of hulpinstanties, zoals Sociaal Raadslieden, voor specialistische hulp.
  • We zoeken naar hulp binnen de Schuldhulproute Nederland, een platform voor (lokale) initiatieven op het gebied van schuldhulpverlening.

Onze deurwaarders

Wij helpen jou. Overal in Nederland. Wij hebben verspreid over het land 60 deskundige deurwaarders in dienst. Jouw klant is binnen 45 minuten bereikbaar. Onze deurwaarders zijn niet alleen snel ter plaatse, ze kennen de wijken en buurten op hun duimpje. En jouw klant meestal ook. Voor de huursector en de advocatuur hebben wij bovendien gespecialiseerde teams.

Wat klanten van ons vinden

“We zijn bij DSW erg zuinig op onze reputatie en geven alleen openstaande vorderingen uit handen aan partijen die we kunnen vertrouwen. GGN is zo’n partner. Naast het jarenlange vertrouwen biedt GGN ook vakmanschap.”

Piet van der Meer - DSW | teamleider Debiteurenbeheer

Wat klanten van ons vinden

"Ik vind klantbeleving belangrijk en daarom hebben we voor GGN gekozen als onze incassopartner. Zij incasseren met oog voor de situatie van de debiteur. Via het online klantenplatform kunnen we eenvoudig incasso’s uit handen geven en deze 24/7 volgen. GGN beschikt over veel ervaring en is onze incassopartner."

de heer Tibosch | Lekdetectie Nederland B.V.

Nieuws & kennis

GGN blijft innoveren en is continu op zoek naar samenwerkingen die onze dienstverlening versterken. In onze artikelen lees je hierover.

Lees hier meer artikelen