Samenwerking met Payt

GGN is partner van Payt. Hierdoor kunnen klanten van Payt hun niet betaalde facturen na het incassotraject doorzetten naar ons. Dat kan met één druk op de knop. Wij nemen het gerechtelijke traject voor onze rekening. Wij zorgen ervoor dat jouw factuur betaald wordt. Dit doen we met respect voor jouw klant en jouw portemonnee.

Samenwerking met Payt

Proces

Wanneer het incassotraject is afgerond en er geen betaling is ontvangen, kan je als klant van Payt ervoor kiezen om naar de rechter te gaan. GGN kan als partner van Payt deze stap naar de rechter voor je verzorgen.

Wij ontvangen geautomatiseerd het volledige dossier en pakken het van daaruit op. Je ontvangt dan van ons bericht wanneer wij de procedure starten en om akkoord te gaan met onze voorwaarden. Daarna gaan wij voor je aan de slag. Binnen drie dagen ontvang je dan ook de inloggegevens van de Mijn-omgeving zodat je 24/7 inzicht hebt in de lopende dossiers. Zo ontzorgen wij jou en proberen we zo veel mogelijk van jouw openstaande facturen betaald te krijgen.

Wat is Payt?

Payt automatiseert uw debiteurenbeheer met slimme cloud software. Snellere betalingen, meer overzicht en ruimte voor persoonlijk contact. Daarnaast bieden zij voorfinanciering aan van uw openstaande facturen, een moderne vorm van factoring. Duizenden organisaties in inmiddels 9 landen vertrouwen dagelijks op hun diensten. Met debiteuren in meer dan 150 landen.

Samenwerking met Payt

Neem contact met ons op of start direct.

Mail ons

Chat met ons

088-3316678

We zijn op werkdagen bereikbaar van 9.00 tot 17.00 uur