GGN en de fiKks app

Sinds juni 2018 werkt GGN samen met ADG dienstengroep, de ontwikkelaar van de fiKks-app. Deze app helpt mensen grip te krijgen op hun financiële situatie en hun schulden te verminderen.

Hoe is fiKks ontstaan?

Maar liefst 20% van de Nederlandse huishoudens heeft problematische schulden. ADG Dienstengroep ging daarom op zoek naar een hulpmiddel voor iedereen met geldproblemen. Dat werd de gratis app fiKks. Ook ontwikkelden ze een toolpakket voor bedrijven die met fiKks aan de slag willen om hun medewerkers te helpen. fiKks is onderdeel van de Nederlandse Schuldhulproute.

Waarom werken wij samen met fiKks?

Als partner van de Nederlandse Schuldhulproute kan GGN nóg beter haar klanten met (beginnende) financiële problemen identificeren en op weg helpen. Het doel van de fiKks-app sluit heel goed aan bij onze aanpak. Wij willen niet alleen schulden innen, maar mensen met problematische schulden ook helpen deze op te lossen en in de toekomst te voorkomen. Wij geloven dat dat van belang is voor de hele maatschappij.

Persoonlijke aanpak

Wij staan ook helemaal achter de manier waarop de app hulp biedt. Iedereen die zich aanmeldt in de app, kiest een buddy. Deze buddy kijkt samen met de deelnemer naar zijn situatie, geeft advies en steun. Zo krijgt elke deelnemer hulp die speciaal op hem is afgestemd.

Aandacht loont

We zien dat het werkt: het aantal mensen dat de app gebruikt is de laatste tijd enorm toegenomen. Met het gebruik van de app zijn schulden natuurlijk niet in één keer opgelost, maar het begin is er. En niemand hoeft het meer alleen te doen.

Benieuwd hoe wij fiKks in de praktijk inzetten en wat dit oplevert? Download dan de whitepaper ‘Met data pakken we schulden in Nederland effectief aan’.

Geloof jij ook in een aanpak die mensen in hun waarde laat?

Wil jij ook dat je klanten integer en respectvol behandeld worden? We helpen je graag.