Direct persoonlijk advies?

De oplossing voor onbetaalde facturen.

Je hebt een product of dienst geleverd maar de betaling blijft uit. Zelf heb je er alles aan gedaan en de volgende stap is hulp inschakelen. Wij kunnen je helpen met onze online oplossing. Jij uploadt je facturen en wij doen de rest.

Home 137

Meteen aan de slag?

Direct online incasso starten

  • Eenvoudig online je facturen uploaden
  • Incasseren met respect voor jouw klant
  • Geen verrassingen achteraf

Hoe werkt het?

Jij uploadt jouw onbetaalde factuur of facturen en wij gaan voor je aan de slag. Binnen één werkdag nemen we contact met je op bij eventuele vragen. Via MijnGGN heb je 24/7 inzicht in jouw dossiers.

Wij kennen jouw klant

Onze database heeft gegevens van ruim 3,6 miljoen consumenten en bedrijven met betalingsachterstanden. Hierdoor kennen we dus al 90 tot 95 procent van jouw klanten.

We incasseren met respect voor jouw klant

Iedere klant is anders. En daarom benaderen we iedere klant ook anders.  Wij zijn ons ervan bewust dat we een verlengstuk zijn van jouw organisatie en daarom incasseren we met respect voor jouw klant.

Hulp op maat

We stemmen onze aanpak af op de persoon of het bedrijf achter de schuld. We bieden hulp waar mogelijk en zijn streng als het moet. Hiermee behalen we een optimaal resultaat. We werken samen met diverse partners om jouw klant te helpen betalen.

 

 

Wat zijn de kosten?

In 70% van de gevallen incasseren wij jouw onbetaalde factuur in de minnelijke fase. Jouw klant betaalt in dat geval de incassokosten. Wanneer we niet kunnen incasseren zijn de kosten voor jou gemaximeerd.

Stap naar de rechter? Gratis scoring en advies.

Wanneer betaling in het minnelijke traject uit blijft, kun je overwegen om de stap naar de rechter te maken. GGN heeft als deurwaarderskantoor en incassobureau in één hiervoor de kennis en expertise in huis. Via een scoring bepalen wij of het zinvol is om de stap naar de rechter te maken. Op basis daarvan zullen wij een advies geven. De keuze is vervolgens aan jou om wel of niet door te pakken. Lees hier meer over de gerechtelijk incassotraject.

 

Meer weten over online incasso van GGN?

Vraag gratis meer informatie aan        Ontvang vrijblijvend advies over jouw factuur

 

Doe de check

Wat kun je verwachten?

  • Binnen 1 werkdag wordt je dossier in behandeling genomen of nemen we contact met je op bij eventuele vragen.
  • Binnen 3 werkdagen ontvang je de inloggegevens van het MijnGGN account.
  • In het MijnGGN account kan je 24/7 de status inzien van het dossier, corresponderen met het klant behandelend team of eventuele nieuwe incasso-opdrachten aanbieden.

 

 

 

 

Veelgestelde vragen.

Lees hier de meest gestelde vragen en de antwoorden.

Samenwerken met GGN?

Wij helpen je graag verder.

Dien direct een opdracht in

Ben je al klant? Log dan direct in bij MijnGGN.

Mail ons

Chat met ons

088-3316678

We zijn op werkdagen bereikbaar van 9.00 tot 17.00 uur