Samenwerking met Timing uitzendbureau

Financiële problemen ontstaan vaak door te hoge uitgaven of te lage inkomsten. Sinds september 2018 werken we daarom samen met Timing uitzendteam. Samen helpen we klanten zonder baan bij het vinden van betaald werk.

Waarom werken wij samen met Timing?

Bij GGN zien we veel mensen die denken dat hun financiële situatie uitzichtloos is. Zij willen dolgraag betalen, maar kunnen het op dat moment simpelweg niet. Bijvoorbeeld doordat ze geen baan (meer) hebben. Vaak willen ze het liefst aan de slag. Juist daar komt de expertise van Timing goed van pas.

Alleen gemotiveerde mensen

Eerlijk is eerlijk: niet iedereen is een doorpakker. Daarom brengen we alleen mensen alleen in contact met Timing wanneer zij echt graag willen werken. Timing kijkt naar iemands wensen en zoekt daar vervolgens passend werk bij.

Alles groeit met aandacht

Wat levert het ons op? Het mes snijdt aan twee kanten. Deze manier van sociaal incasseren is winstgevend voor onze opdrachtgevers en zorgt ervoor dat mensen met schuld uitzicht krijgen op een beter leven. We zien dat steeds meer mensen een echte baan overhouden aan deze aanpak. Aandacht loont!

Benieuwd hoe wij Timing in de praktijk inzetten en wat dit oplevert? Download dan de whitepaper ‘Met data pakken we schulden in Nederland effectief aan’.

Onze overige samenwerkingen

Geloof jij ook in een aanpak die mensen in hun waarde laat?

Wil jij ook dat je klanten integer en respectvol behandeld worden? We helpen je graag.