Finance

Heb jij ook klanten die niet of slecht betalen en niet reageren op aanmaningen? Vaak is het geen onwil, maar kunnen ze gewoon niet betalen. Omdat er meer schulden zijn of sociale problemen. Jij wil dat die betalingsachterstanden snel opgelost worden, zonder dat jouw klant verder in de problemen komt. Dat hoort bij je zorgplicht. Wij helpen je met een aanpak op maat. Zodat jij je geld krijgt en jouw klant hulp.

Specialistische incassoteams

Jij krijgt hulp op maat. Van een team dat gespecialiseerd is in incassotrajecten in jouw bedrijfstak of branche. Zij zoeken naar de beste oplossing voor jouw bedrijf en houden je op de hoogte van de aanpak en de voortgang van het incassotraject. Jij krijgt bij ons een vast aanspreekpunt.

Zorgplicht

Jij wilt die betalingsachterstand oplossen, maar wel op een eerlijke, sociale manier. Je hebt een wettelijke zorgplicht en wilt voorkomen dat jouw klant nog verder in de financiële problemen komt. Wij kijken naar de persoon achter de schuld en zorgen voor een oplossing op maat, voor nu en voor de toekomst.

Persoonlijke benadering

Iedere klant is anders en benaderen we ook anders voor een optimaal resultaat. Wij hebben een database met de gegevens van ruim 3,6 miljoen mensen met betalingsachterstanden. 90 tot 95 procent van jouw klanten kennen we al. Met deze gegevens hebben wij de GGN persona’s ontwikkeld. Met voor ieder klanttype een andere aanpak. Soms is een strenge toon nodig, veel vaker een helpende hand.

Hulp op maat

Soms maakt een beetje hulp al een groot verschil. Wij zorgen dat jouw klanten in actie komen. Dit doen we in samenwerking met verschillende partners. We koppelen jouw klant bijvoorbeeld aan een buddy via de schuldenapp fiKks. Of helpen met werkbemiddeling via uitzendbureau Timing. Ook verwijzen wij jouw klant waar nodig door naar hulpinstanties.

Efficiënt, maar menselijk incassotraject

De verhalen uit de praktijk van GGN gaan altijd over betalen, over geld. Maar als je verder kijkt, gaan ze vooral over mensen. Wij zijn een verlengstuk van jouw organisatie en zoeken altijd naar een balans tussen financieel en sociaal rendement. We proberen zoveel mogelijk tot een oplossing te komen zonder tussenkomst van een rechter. Dat scheelt jou en jouw klant onnodige kosten en tijd.

Onze diensten voor jouw branche

  • Thuisbezoek Voorkomen van gerechtelijk kosten door langs te gaan bij klanten
  • Minnelijke incasso Zoeken naar een oplossing voordat er hoge gerechtelijke kosten gemaakt worden.

Interessant voor jou

Wij investeren continu in innovatie en samenwerking om onze dienstverlening te versterken. In onze artikelen, persberichten en blogs lees je hoe we dat doen.

Lees hier meer nieuws & artikelen