Vastgoed

Verhuur jij als vastgoedbeheerder, bank, financier, belegger of particulier eigenaar commercieel vastgoed? En weet je soms niet wat je aan moet met niet of slecht betalende huurders? Wij hebben de kennis en ervaring in huis om een optimaal rendement te halen uit jouw vastgoedportefeuille. Met aandacht voor de persoonlijke omstandigheden van jouw huurder.

Samenwerken met GGN?

Neem direct contact op met Aljan de Boer. Aljan is expert binnen jouw branche en helpt je graag verder.

06 – 82 05 9561

LinkedIn

Preventie door VerhuurSignaal

Voordat jij – al dan niet als tussenpersoon – een pand verhuurt, wil je natuurlijk zeker weten of jouw nieuwe huurder betrouwbaar is. Klopt zijn identiteit? Wat is zijn betaalgedrag? En zal hij de woning netjes achterlaten? Onze online tool VerhuurSignaal geeft binnen een paar muisklikken antwoord op al deze vragen. Zo weet je precies met wie je te maken hebt en kun je bij voorbaat al problemen voorkomen. VerhuurSignaal voldoet aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).

Speciale huurteams

Jij wilt geholpen worden door mensen met kennis en ervaring in jouw branche. Wij hebben speciale teams die zich alleen maar bezighouden met huurincasso. Jij krijgt bij ons een vast aanspreekpunt.

Landelijk netwerk

Waar jouw klanten ook zitten in Nederland, wij kunnen je helpen. Jij maakt gebruik van de lokale kennis van onze ervaren deurwaarders. Zij kennen het gebied en jouw klanten het beste.

Persoonlijke benadering

Iedere klant is anders en benaderen we ook anders voor een optimaal resultaat. Wij hebben een database met de gegevens van ruim 3,6 miljoen mensen met betalingsachterstanden. 90 tot 95 procent van jouw klanten kennen we al. Met deze gegevens hebben wij GGN persona’s ontwikkeld. Met voor ieder klanttype een andere aanpak. Soms is een strenge toon nodig, veel vaker een helpende hand.

Hulp op maat

Soms maakt een beetje hulp al een groot verschil. Wij zorgen dat jouw klanten in actie komen. Dit doen we in samenwerking met verschillende partners. We koppelen jouw klant bijvoorbeeld aan een buddy via de schuldenapp fiKks. Of helpen met werkbemiddeling via uitzendbureau Timing. Ook verwijzen wij jouw klant waar nodig door naar hulpinstanties.

Thuisbezoek

Je kunt ook – als extra dienst – kiezen voor een thuisbezoek. Dat geeft vaak een veel duidelijker beeld van de financiële en sociale situatie van jouw klant. Zo’n persoonlijk bezoek maakt schulden bespreekbaar en we kunnen direct ingrijpen en erger voorkomen. Lees meer over Thuisbezoeken

Efficiënt, maar menselijk incassotraject

De verhalen uit de praktijk van GGN gaan altijd over betalen, over geld. Maar als je verder kijkt, gaan ze vooral over mensen. Wij zijn een verlengstuk zijn van jouw organisatie en zoeken altijd naar een balans tussen financieel en sociaal rendement. We proberen zoveel mogelijk tot een oplossing te komen zonder tussenkomst van een rechter. Dat scheelt jou en jouw klant onnodige kosten en tijd.

Onze diensten voor jouw branche

  • Minnelijk incasso Oplossen van betalingsachterstanden zonder tussenkomst van de rechter.
  • Thuisbezoek Onze deurwaarder gaat langs bij je klant om te zoeken naar een oplossing.

Interessant voor jou

Wij investeren continu in innovatie en samenwerking om onze dienstverlening te versterken. In onze artikelen, persberichten en blogs lees je hoe we dat doen.

Bekijk alle artikelen