Woningcorporaties

Of je nu een woningcorporatie bent, een commerciële verhuurder of een VVE-beheerder. Je krijgt allemaal vroeg of laat te maken met klanten die niet willen of kunnen betalen. Op tijd ingrijpen is dan heel belangrijk. Zo voorkom je dat jouw klant verder in de financiële problemen komt en bespaar jij kosten en tijd aan bijvoorbeeld dure huisuitzettingen.

Samenwerken met GGN?

Neem direct contact op met Aljan de Boer. Aljan is expert binnen jouw branche en helpt je graag verder.

06 – 82 05 9561

LinkedIn

Persoonlijke benadering

Iedere klant is anders en benaderen we ook anders voor een optimaal resultaat. Wij hebben een database met de gegevens van ruim 3,6 miljoen mensen met betalingsachterstanden. 90 tot 95 procent van jouw klanten kennen we al. Met deze gegevens hebben wij de GGN persona’s ontwikkeld. Met voor ieder klanttype een andere aanpak. Soms is een strenge toon nodig, veel vaker een helpende hand.

Hulp op maat

Soms maakt een beetje hulp al een groot verschil. Wij zorgen dat jouw klanten in actie komen. Dit doen we in samenwerking met verschillende partners. We koppelen jouw klant bijvoorbeeld aan een buddy via de schuldenapp fiKks. Of helpen met werkbemiddeling via uitzendbureau Timing. Ook verwijzen wij jouw klant waar nodig door naar hulpinstanties.

Thuisbezoek

Je kunt ook – als extra dienst – kiezen voor een thuisbezoek. Dat geeft vaak een veel duidelijker beeld van de financiële en sociale situatie van jouw klant. Zo’n persoonlijk bezoek maakt schulden bespreekbaar en we kunnen direct ingrijpen en erger voorkomen. Lees meer over onze Thuisbezoeken

Preventie door Check Sociaal

Huurachterstanden en – nog erger – ontruimingen wil jij natuurlijk zoveel mogelijk voorkomen. Met onze online tool Check Sociaal controleer je eenvoudig de identiteit en het betaalgedrag van jouw nieuwe huurder. Zodat je goede afspraken kunt maken en ‘probleemhuurders’ op tijd kunt helpen. Check Sociaal voldoet aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).

Efficiënt, maar menselijk incassotraject

De verhalen uit de praktijk van GGN gaan altijd over betalen, over geld. Maar als je verder kijkt,
gaan ze vooral over mensen. Wij zijn een verlengstuk zijn van jouw organisatie en zoeken altijd naar een balans tussen financieel en sociaal rendement. We proberen zoveel mogelijk tot een oplossing te komen zonder tussenkomst van een rechter. Dat scheelt jou en jouw klant onnodige kosten en tijd.

RouteGGN

Al onze deurwaarders hebben een tablet met de app RouteGGN. Zo bepalen wij dagelijks een zo efficiënt mogelijke route langs jouw klanten. Ook hebben we in één oogopslag een compleet beeld van jouw klant. Dit leidt ook tot betere gesprekken aan de deur.

Speciale huurteams

Jij wilt geholpen worden door mensen met kennis en ervaring in jouw branche. Wij hebben speciale teams die zich alleen maar bezighouden met huurincasso. Daarnaast maken wij gebruik van diverse WOCO koppelingen waaronder Tobias, NCCW, CWIZE, TWINQ .

Onze diensten voor jouw branche

  • Minnelijk incasso Oplossen van betalingsachterstanden zonder tussenkomst van de rechter.
  • Thuisbezoek Onze deurwaarder gaat langs bij je klant om te zoeken naar een oplossing.

Interessant voor jou

Wij investeren continu in innovatie en samenwerking om onze dienstverlening te versterken. In onze artikelen, persberichten en blogs lees je hoe we dat doen.

Bekijk alle artikelen