Bereken de incassokosten

Je klant heeft jouw facturen niet op tijd betaald. Je staat op het punt om een incassobureau in te schakelen, maar je wilt eerst weten welke kosten daarbij komen kijken. Dat begrijpen wij heel goed en daarom kan je gebruik maken van onze rekentool.

Onbetaalde facturen?

Direct een opdracht indienen

  • Incassobureau & deurwaarder in één
  • Vooraf duidelijkheid over de kosten
  • 24/7 inzicht in je dossiers

GGN helpt ondernemers en bedrijven om zo snel mogelijk hun rekeningen betaald te krijgen. We doen dit zonder de verstandhouding te beschadigen. Hebben eerdere pogingen niet gewerkt? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Hoe hoog zijn de incassokosten?

Met onze rekentool kan je gemakkelijk berekenen wat de kosten ongeveer voor jou zijn als je klant toch niet betaalt. Je wil niet voor verrassingen komen te staan.
Wat fijn is, is dat je niets betaalt als je klant betaalt. De incassokosten worden namelijk aan je klant door belast. Dit is wettelijk bepaald.

Rekentool maakt kostenindicatie mogelijk
De werkelijke incassokosten van een (incasso)traject zijn vooraf vaak moeilijk te bepalen. Dit is namelijk afhankelijk van welke stappen we moeten nemen in het proces en de hoogte van het openstaande bedrag. Mocht er toch geen betaling volgen, dan geeft onze rekentool je een reële indicatie van je maximale incassokosten

Let op! De rekentool is alleen voor openstaande bedragen tot € 25.000.
Als je een hoger openstaand bedrag hebt, is het gebruik van de rekentool niet mogelijk (omdat deze tarieven anders zijn), maar kunnen we natuurlijk wel helpen. Neem hiervoor contact met ons op.

Dit zijn de kosten

In 70% van de gevallen gaat je klant over tot betaling zonder tussenkomst van de rechter. Zelf betaal je dan helemaal niets. In dat geval betaalt je klant namelijk de kosten. In het geval je klant niet over gaat tot betaling, werken wij met een kostenmaximum. Bereken het eenvoudig via onderstaande rekentool.

Meer weten over onze online dienstverlening?

Je weet nu welke kosten je kan verwachten wanneer je een incassotraject bij ons start. Maar minstens zo belangrijk om te weten is uit welke stappen dit traject bestaat. Wij leggen het hier uit in drie stappen.
Bekijk op deze pagina gelijk ook onze incassochecker. Dan weet je binnen 2 minuten of jouw vordering geschikt is voor online incasso.

Heb je nog vragen?

Wij helpen je graag verder.

Gratis informatiemail aanvragen

Ben je al klant? Log dan direct in bij MijnGGN.

Mail ons

Chat met ons

088-3316678

We zijn op werkdagen bereikbaar van 9.00 tot 17.00 uur