De oplossing voor onbetaalde facturen.

Je hebt een product of dienst geleverd maar de betaling blijft uit. Zelf heb je er alles aangedaan en de volgende stap is hulp inschakelen. Wij kunnen je helpen met onze online oplossing. Jij uploadt je facturen en wij doen de rest. Jouw kosten zijn maximaal 40 euro.

Wat zijn de maximale kosten bij GGN?

Meteen aan de slag?

Direct je factuur overdragen

  • Eenvoudig online je facturen uploaden
  • Het kost je maximaal 40 euro
  • Persoonsgerichte en effectieve aanpak

Hoe werkt het?

Als je jouw factuur uit handen geeft aan GGN, gaan we direct voor je aan de slag. We starten het minnelijk incassotraject. Wat kan je verwachten?

Uploaden van je onbetaalde factuur

  1. Binnen één werkdag nemen we contact met je op bij eventuele vragen.
  2. Binnen 3 werkdagen ontvang je de inloggegevens van jouw persoonlijk MijnGGN-account. Hiermee heb je 24/7 inzicht in de status van het incassotraject.

Het incassotraject bij GGN

  1. We versturen de WIK (Wet IncassoKosten) brief. Deze is wettelijk verplicht en geeft je klant 14 dagen de tijd om alsnog te betalen.

Betaalt je klant niet of niet helemaal binnen 14 dagen? Dan starten we het minnelijk incassotraject.

2. Op basis van onze kennis over het betaalgedrag van 3,6 miljoen klanten kiezen wij welk aanmaningstraject het beste bij jouw klant past. We benaderen je klant via een brief, telefoon en/of e-mail.

Direct online incassotraject starten

 

De kosten

In 70% van de gevallen incasseren wij jouw onbetaalde factuur in de minnelijke fase. In dat geval zijn er voor jou geen kosten. Jouw klant betaalt in dat geval de incassokosten.

In het geval dat wij niet incasseren, werken wij met een kostenmaximum van 25 euro plus externe kosten. Deze externe kosten zijn meestal maximaal 10 euro en bestaan uit kosten voor het opvragen van informatie bij externe partijen. In de praktijk betekent dat  maximaal 35 euro aan kosten.

 

Meer weten over online incasso van GGN?

Vraag gratis meer informatie aan

 

Persoonsgerichte en effectieve aanpak

Iedere klant is anders. En daarom benaderen we iedere klant ook anders. Dit voor een optimaal resultaat. Onze database heeft gegevens van ruim 3,6 miljoen consumenten en bedrijven met betalingsachterstanden. Hierdoor kennen we dus al 90 tot 95 procent van jouw klanten. We stemmen onze aanpak daarom af op de persoon of het bedrijf achter de schuld. Wij zijn ons ervan bewust dat we een verlengstuk zijn van jouw organisatie en daarom incasseren we met respect voor jouw klant.

Hulp op maat

We bieden hulp waar mogelijk en zijn streng als het moet. We werken samen met diverse partners om jouw klant te helpen betalen.

 

Doe de check

Wat kun je verwachten?

Binnen 1 werkdag wordt je dossier in behandeling genomen of nemen we contact met je op bij eventuele vragen. Binnen 3 werkdagen ontvang je de inloggegevens van het MijnGGN account. In het MijnGGN account kan je 24/7 de status inzien van het dossier, corresponderen met het klant behandelend team of eventuele nieuwe incasso-opdrachten aanbieden.

 

 

Veelgestelde vragen.

Lees hier de meest gestelde vragen en de antwoorden.

Samenwerken met GGN?

Wij helpen je graag verder.

Dien direct een opdracht in

Ben je al klant? Log dan direct in bij MijnGGN.

Mail ons

Chat met ons

Je kunt ons ook bellen

We zijn op werkdagen bereikbaar van 9.00 tot 17.00 uur

Wat klanten van ons vinden

Bij het starten van een onderneming hoop je ook dat het financiële aspect soepel verloopt, helaas is dit niet altijd het geval. Gelukkig heeft GGN voor ons een zorg weg kunnen nemen en in korte periode een aanzienlijk bedrag weten te vorderen en kon het dossier weer snel gesloten worden. Wij zijn zeer tevreden over de snelle en correcte afhandeling.

Miranda Dake | Dake Ambachtelijke Timmerwerken

Wat klanten van ons vinden

Ik vind klantbeleving belangrijk en daarom hebben we voor GGN gekozen als onze incassopartner. Zij incasseren met oog voor de situatie van de debiteur. Via het online klantenplatform kunnen we eenvoudig incasso’s uit handen geven en deze 24/7 volgen. GGN beschikt over veel ervaring en is de incassopartner voor Lekdetectie Nederland B.V.

De heer Tibosch | Lekdetectie Nederland BV