Incassobureau in Arnhem

Niets is zo vervelend als je klant niet betaalt en dat betalingsherinneringen niet helpen. Als ondernemer wil je de relatie met je klant niet schaden, maar je moet ook je eigen cashflow in gedachte houden. Wij helpen je bij als incassobureau in Arnhem bij het incasseren van onbetaalde facturen door persoonlijke aandacht en een oplossing op maat voor je klant.

Wat zijn de maximale kosten bij GGN?

Onbetaalde facturen?

Direct overdragen

  • Incassobureau & deurwaarder in één
  • Vooraf duidelijkheid over de kosten
  • 24/7 inzicht in je dossiers

Incassobureau in Arnhem

Wij zijn een professioneel incassobureau in Arnhem en incasseren met respect voor je klant en jouw portemonnee. Iedere klant is anders en benaderen we ook anders voor een optimaal resultaat. Dankzij onze database met ruim 3,6 miljoen mensen met betalingsachterstanden kennen wij jouw klant en zorgen wij voor een persoonlijke benadering.

Het inschakelen van een incassobureau vergroot de kans op betaling: GGN helpt je graag, want als incassobureau in Arnhem weten wij uit ervaring wat wij precies moeten doen om jouw factuur wél betaald te krijgen. Wij onderscheiden ons al jaren met een all-in-one oplossing, van laatste herinnering tot en met aan de deurwaarder. Hierdoor hoef je niet meerdere partijen in te schakelen voor één openstaande factuur.

 

Hoe ziet het incassotraject eruit?

Jij uploadt jouw onbetaalde factuur en wij doen de rest. Wij nemen je dossier binnen één werkdag in behandeling. In geval van vragen of onduidelijkheden nemen wij telefonisch contact met je op. In onderstaande stappen laten wij het proces zien:

Jij uploadt jouw onbetaalde facturen en wij doen de rest.

Online incasso starten

Incassotraject mobiel Created with Sketch. We beginnen met een minnelijke fase (duur: 3 weken) Als de totale vordering (de factuur plus de kosten) lager is dan €100 sluiten we het dossier. Jouw kosten zijn dan maximaal €25 (excl. kosten voor externe partijen). W e sluiten het dossier Afhankelijk van het nog openstaande bedrag nemen we vervolgstappen. Afhankelijk van het nog openstaande bedrag nemen we vervolgstappen. Gedeeltelijk of niet betaald Gedeeltelijk of niet betaald Via onze database met 3,6 miljoen klanten bepalen we de slagingskans van een gerechtelijke procedure. We onderzoeken dus of het zinvol is om door te gaan. Scoring gerechtelijke fase We sluiten het dossier om onnodige kosten te voorkomen. Jouw kosten zijn maximaal €25 (excl. kosten voor externe partijen). We sluiten het dossier Op basis van onze kennis over het betaalgedrag van 3,6 miljoen klanten kiezen wij welk aanmaningstraject het beste bij jouw klant past. We benaderen je klant via een brief, telefoon en/of e- mail. A anmanen LAGE KANS HOGE KANS 70% 30% In 70% van gevallen is dit het einde van het traject. Je klant heeft de gehele vordering betaald; de factuur plus onze kosten. Jouw kosten zijn dan €0. Alles is betaald Hier gaat het traject over in een gerechtelijke fase Kostenvoorschot betalen Onze deurwaarder gaat persoonlijk langs bij je klant met een dagvaarding: een oproep om voor de rechter te verschijnen. Dagvaarden We hebben via de rechter een vonnis (uitspraak) gekregen. Als de rechter bepaald heeft dat jouw klant moet betalen, dan zullen we de klant hier eerst van op de hoogte brengen (betekening vonnis). Betaalt je klant niet? Dan gaan we over tot het leggen van beslag (bv. op loon of voertuig). Vonnis en beslag Wij incasseren de gehele vordering inclusief onze kosten. Jij ontvangt je geld en wij sluiten het dossier. Alles is betaald Wij incasseren de gehele vordering inclusief onze kosten. Jij ontvangt je geld en wij sluiten het dossier. Alles is betaald De hoogte van het voorschot is afhankelijk van de hoogte van de vordering (minimaal €350). Het voorschot wordt aan het eind van het traject verrekend. We zullen altijd proberen het hele openstaande bedrag (jouw factuur en onze kosten) te incasseren. Lukt dat niet, wordt het kostenvoorschot verrekend met onze kosten. Jouw kosten zijn maximaal €275 (excl. kosten voor externe partijen zoals griffierecht). Is je klant een particulier of met zijn privé-vermogen aansprakelijk? We versturen eerst een WIK (Wet Incasso Kosten) brief. Deze is wettelijk verplicht. Je klant krijgt hiermee 14 dagen de tijd om zonder bijkomende kosten jouw factuur te betalen. Duur: 3 weken Alles is betaald nee ja We sluiten het dossier. Jouw kosten zijn €10. Gedeeltelijk of niet betaald Gedeeltelijk of niet betaald Wij gaan verder.
Incassotraject desktop Created with Sketch. We beginnen met een (duur: 3 weken) minnelijke fase Op basis van onze kennis over het betaalgedrag van 3,6 miljoen klanten kiezen wij welk aanmaningstraject het beste bij jouw klant past. We benaderen je klant via een brief, telefoon en/of e-mail. Afhankelijk van het nog openstaande bedrag nemen we vervolgstappen. Afhankelijk van het nog openstaande bedrag nemen we vervolgstappen. We zullen altijd proberen het hele openstaande bedrag (jouw factuur en onze kosten) te incasseren. Lukt dat niet, wordt het kostenvoorschot verrekend met onze kosten. Jouw kosten zijn maximaal €275 (excl. kosten voor externe partijen zoals griffierecht). Gedeeltelijk of niet betaald Gedeeltelijk of niet betaald A anmanen Gedeeltelijk of niet betaald 30% In 70% van gevallen is dit het einde van het traject. Je klant heeft de gehele vordering betaald; de factuur plus onze kosten. Jouw kosten zijn dan €0. Alles is betaald 70% Als de totale vordering (de factuur plus de kosten) lager is dan €100 sluiten we het dossier. Jouw kosten zijn dan maximaal €25 (excl. kosten voor externe partijen). We sluiten het dossier. Jouw kosten zijn €10. W e sluiten het dossier Via onze database met 3,6 miljoen klanten bepalen we de slagingskans van een gerechtelijke procedure. We onderzoeken dus of het zinvol is om door te gaan. Hier gaat het traject over in een gerechtelijke fase Scoring gerechtelijke fase Kostenvoorschot betalen Onze deurwaarder gaat persoonlijk langs bij je klant met een dagvaarding: een oproep om voor de rechter te verschijnen. Dagvaarden We hebben via de rechter een vonnis (uitspraak) gekregen. Als de rechter bepaald heeft dat jouw klant moet betalen, dan zullen we de klant hier eerst van op de hoogte brengen (betekening vonnis). Betaalt je klant niet? Dan gaan we over tot het leggen van beslag (bv. op loon of voertuig). Vonnis en beslag Wij incasseren de gehele vordering inclusief onze kosten. Jij ontvangt je geld en wij sluiten het dossier. Wij incasseren de gehele vordering inclusief onze kosten. Jij ontvangt je geld en wij sluiten het dossier. Alles is betaald Alles is betaald Alles is betaald Gedeeltelijk of niet betaald HOGE KANS LAGE KANS We sluiten het dossier om onnodige kosten te voorkomen. Jouw kosten zijn maximaal €25 (excl. kosten voor externe partijen). We sluiten het dossier De hoogte van het voorschot is afhankelijk van de hoogte van de vordering (minimaal €350). Het voorschot wordt aan het eind van het traject verrekend. We versturen eerst een WIK (Wet Incasso Kosten) brief. Deze is wettelijk verplicht. Je klant krijgt hiermee 14 dagen de tijd om zonder bijkomende kosten jouw factuur te betalen. Duur: 3 weken Wij gaan verder. Is je klant een particulier of met zijn privé-vermogen aansprakelijk? nee ja

Schuldbewaking

Heeft je klant niet alles betaald en is het dossier er geschikt voor? Dan blijven we je klant regelmatig in de gaten houden. Dat hangt af van de reden van niet betalen en de hoogte van het bedrag.

Extra

Meer uitleg over de kosten en begrippen vind je bij de veelgestelde vragen.

 

Vanaf het moment dat je jouw onbetaalde facturen hebt geüpload, gaan wij aan de slag. Je hebt dan 24/7 inzicht in al jouw lopende dossiers via jouw persoonlijke MijnGGN-account.

Inloggen op Mijn GGN

Wat kost een incassotraject?

In de meeste gevallen gaat je klant over tot betaling zonder dat de zaak voor de rechter komt. In dat geval komen de kosten voor rekening van je klant en zelf betaal je helemaal niets.

Als je klant niet overgaat tot betalen kun je met onderstaande rekentool een indicatie van de maximale kosten berekenen.

Waarom kiezen voor GGN?

Er zijn verschillende redenen om voor GGN te kiezen als incassobureau in Arnhem:

  • Wij kennen jouw klant en zorgen voor een persoonlijke benadering.
  • Als incassobureau en deurwaarderskantoor in één heb jij geen omkijken naar het incassotraject. Via Online Incasso van GGN verzorgen wij het traject van A tot Z.
  • Altijd online inzage in al je incasso-opdrachten via een beveiligde online-omgeving. Wil je een betaling doorgeven of heb je een vraag voor het behandelend team? Ook dit geef je eenvoudig online aan ons door.
  • Dankzij ons landelijk netwerk is er altijd een deurwaarder in de buurt van jouw klant.
  • Vele opdrachtgevers gingen je voor. Ze vertellen je wat zij van de samenwerking met GGN

Direct een incassotraject starten

Nu je weet hoe het incassotraject werkt en wat de kosten zijn, kan je heel eenvoudig online een incasso starten. Dat doe je via de website van GGN.

Na het indienen van jouw opdracht, gaan wij er binnen 1 werkdag mee aan de slag. Bij vragen over jouw opdracht, dan nemen wij contact met je op.

Direct een incasso starten

 

Meer weten over onze online dienstverlening?

Wij helpen je graag verder.

Vraag meer informatie aan

Ben je al klant? Log dan direct in bij MijnGGN.

Mail ons

Chat met ons

088-3316678

We zijn op werkdagen bereikbaar van 9.00 tot 17.00 uur