Wat is de rekentool?

Met onze rekentool kunt je vooraf jouw maximale kostenrisico voor een incasso-opdracht berekenen.

Het is mogelijk om openstaande bedragen tot € 25.000,00 in te voeren. Je ziet direct een reële indicatie van het bedrag dat je maximaal betaalt. De rekentool houdt geen rekening met BTW, informatiekosten en kosten voor eventuele bijzonderheden (zoals juridische kosten bij bezwaar of aanvullende specialistische maatregelen, die wij in overleg met jou maken). Deze zijn vooraf niet in te schatten. Waar deze kosten uit kunnen bestaan, lees je hier.

Bedragen boven € 25.000,00
Bij vorderingen met bedragen boven € 25.000,00 kan je geen gebruik maken van onze rekentool, omdat de tarieven en werkwijze voor het voeren van een gerechtelijke procedure afwijken. Daarom is het niet mogelijk vooraf inzicht te geven in jouw maximale kostenrisico.

Natuurlijk kan GGN deze incasso-opdracht wel gewoon in behandeling nemen. Hiervoor kan je direct een incasso starten. Onze incassospecialisten nemen in dit geval contact met jou op om de mogelijkheden te bespreken. Wil je vooraf meer informatie dan kunt je contact met GGN opnemen via onderstaande contactmogelijkheden.

Naar de rekentool

Toch liever contact opnemen?

Wij helpen je graag verder.

Dien direct een opdracht in

Ben je al klant? Log dan direct in bij MijnGGN.

Mail ons

Chat met ons

088-3316678

We zijn op werkdagen bereikbaar van 9.00 tot 17.00 uur