Incassobureau

Ben je opzoek naar een incassobureau? Je hebt er zelf al alles aangedaan, maar de betaling voor de door jou geleverde product of dienst blijft uit. Daarom is het nu tijd voor de volgende stap: het inschakelen van een incassobureau. Dan kan GGN je helpen.

Wat zijn de maximale kosten bij GGN?

Direct aan de slag?

Draag nu je onbetaalde factuur over

 • Incassobureau & deurwaarder in één
 • Vooraf duidelijkheid over de kosten
 • 24/7 inzicht in je dossiers

Incassobureau en deurwaarder in één

Wij zijn een incassobureau en deurwaarderskantoor in één. Met Online Incasso van GGN verzorgen we voor jou het gehele incassotraject, van aanmaning tot het eventueel leggen van beslag. Wij staan voor jou klaar, met respect voor jouw klant én jouw portemonnee.

We starten hiervoor met het minnelijke traject en proberen te incasseren zonder naar de rechter te gaan. Lukt dit niet dan kun je ervoor kiezen het gerechtelijke traject te starten. Wij schakelen dan onze deurwaarders in.

Dit is ons incassoproces

Als je jouw factuur uit handen geeft aan GGN, gaan we direct voor je aan de slag. We starten het minnelijk incassotraject. Wat kan je verwachten?

Uploaden van je onbetaalde factuur

 1. Binnen één werkdag nemen we contact met je op bij eventuele vragen.
 2. Binnen 3 werkdagen ontvang je de inloggegevens van jouw persoonlijk MijnGGN-account. Hiermee heb je 24/7 inzicht in de status van het incassotraject.

Het incassotraject bij GGN

 1. We versturen de WIK (Wet IncassoKosten) brief. Deze is wettelijk verplicht en geeft je klant 14 dagen de tijd om alsnog te betalen.
  Betaalt je klant niet of niet helemaal binnen 14 dagen? Dan starten we het minnelijk incassotraject.
 2. Op basis van onze kennis over het betaalgedrag van 3,6 miljoen klanten kiezen wij welk aanmaningstraject het beste bij jouw klant past. We benaderen je klant via een brief, telefoon en/of e-mail.

Wat kost een incassotraject?

In 70% van de gevallen gaat je klant over tot betaling zonder tussenkomst van de rechter. Zelf betaal je dan helemaal niets. Gaat je klant niet over tot betaling? Dan betaal je maximaal 35 euro. Kies je ervoor om de stap naar de rechter te zetten, werken wij met een kostenmaximum.

Gratis meer informatie?

Vraag gratis onze informatiemail aan en wij vertellen je alles over onze werkwijze en de kosten.

GGN inschakelen als incassobureau

Waarom GGN inschakelen als incassobureau? Daar zijn verschillende redenen voor:

 • Wij zijn niet alleen een incassobureau, maar ook een deurwaarderskantoor met een landelijk netwerk. Hierdoor is er altijd een deurwaarder in de buurt van jouw klant.
 • Wij nemen het hele incassotraject uit handen. Met onze all-in-onze oplossing Online Incasso van GGN heb je er dus zelf geen omkijken naar en bespaar je tijd.
 • Wij hebben kennis van jouw klant en gaan op een respectvolle manier met je klant om.
 • Met een persoonlijke beveiligde online-omgeving heb je 24/7 inzicht in al je incasso-opdrachten. Communiceren met het behandelend team, betalingen doorgeven en nieuwe incasso-opdrachten indienen? Ook dat kan in je eigen account.
 • Onze andere opdrachtgevers vertellen je wat zij van de samenwerking met GGN vinden.

Direct jouw openstaande factuur uit handen geven

Je kunt heel eenvoudig online jouw openstaande factuur uit handen geven met onze all-in-one oplossing Online Incasso van GGN. Upload jouw openstaande facturen en wij doen de rest. We nemen jouw opdracht binnen 1 werkdag in behandeling. Hebben we toch nog vragen? Dan nemen we contact met je op.

Direct een incassotraject starten

Samenwerken met GGN?

Wij helpen je graag verder.

Direct een incasso overdragen

Ben je al klant? Log dan direct in bij MijnGGN.

Mail ons

Chat met ons

088-3316678

We zijn op werkdagen bereikbaar van 9.00 tot 17.00 uur