Deurwaarderskantoor: GGN

Je bent opzoek naar een deurwaarderskantoor omdat je een niet betalende klant hebt? Een deurwaarder inschakelen is één van de laatste stappen die je neemt, voordat je naar de rechter gaat. Vaak heb je zelf al verschillende herinneringen gestuurd naar je klant om de openstaande rekeningen te laten betalen, maar het is nog steeds niet gebeurd. Het kan ook zo zijn dat je al een incassobureau hebt ingeschakeld, maar ook daar is betaling uitgebleven. Na vele waarschuwingen is het dan toch echt tijd om naar de rechter te stappen. Dit is alleen mogelijk door een dagvaarding te laten uitbrengen aan jouw klant door een gerechtsdeurwaarder.

 

Dagvaarding door de deurwaarder

Een dagvaarding is een officiële, schriftelijke oproep om voor de rechter te verschijnen. De dagvaarding is het processtuk waarmee de rechtszaak start. De dagvaarding omschrijft de vordering op jouw klant en geeft aan welk bewijs je hebt ter onderbouwing van de vordering. Deze dagvaarding wordt door een deurwaarder waar mogelijk persoonlijk afgegeven aan jouw klant.

 

Andere taken van een deurwaarder

Naast het uitbrengen van een dagvaarding heeft een deurwaarderskantoor meerdere taken. Eén ervan is het nakomen van de uitspraak van de rechter. Dit kan uiteenlopen van beslaglegging op (on)roerende zaken tot ontruimingen van woningen. Ook zorgt de deurwaarder van het deurwaarderskantoor voor het in bewaring geven van goederen en het toezicht houden bij openbare verkopingen.

 

Waarom kiezen voor GGN?

Het grote voordeel van GGN is dat het een gerechtsdeurwaarderskantoor en incassobureau in één is. Wie wil nu twéé verschillende partijen inschakelen voor één openstaande factuur? Wij weten precies wat we moeten doen om de factuur wél betaald te krijgen. Wij gaan met respect om met jouw klanten en jouw portemonnee. Je kunt via een beveiligde online-omgeving 24/7 de incasso-opdracht volgen, notities achterlaten, betalingsmutaties doorgeven en nieuwe incasso-opdrachten toevoegen. Alles dus makkelijk, snel en overzichtelijk via het deurwaarderskantoor van GGN.

 

 

 

 

Samenwerken met GGN?

Wij helpen je graag verder. Neem contact met ons op via het formulier, chat of telefoon.

Mail ons

Chat met ons

088-3316678

We zijn op werkdagen bereikbaar van 9.00 tot 17.00 uur