Online incasso 32

Snel en met respect incasseren

Incasso starten
  1. Eenvoudig online je facturen uploaden, geen account nodig
  2. Geen financiële verrassingen achteraf
  3. Aanpak afgestemd op de persoon achter de schuld

Doe de check

Geen zorgen meer over onbetaalde facturen, wij lossen het op

Je hebt een product of dienst geleverd maar de betaling blijft uit. Zelf heb je er alles aan gedaan. Wij helpen je graag om jouw rekening te incasseren via onze online oplossing. Jij uploadt je facturen en wij doen de rest. En natuurlijk zonder financiële verrassingen achteraf.

 

Voorkomen is beter dan genezen

Zoveel kost een onbetaalde factuur

Whitepaper - Onbetaalde facturen voorkomen download 1

Benieuwd naar hoeveel geld je nu precies misloopt per onbetaalde factuur? In onze whitepaper bespreken we dit én waarom een onbetaalde factuur jou altijd geld kost.


Download whitepaper

Onbetaalde facturen voorkomen

Whitepaper - Onbetaalde facturen voorkomen download 1

Voorkomen is beter dan genezen. Dat geldt ook voor onbetaalde facturen. In onze whitepaper lees je hoe je in een paar stappen zelf onbetaalde facturen kan voorkomen.

Download whitepaper

Hulp bij een onbetaalde factuur

Whitepaper - Onbetaalde facturen voorkomen download 1

Het hulpmiddel voor een onbetaalde factuur? Effectief debiteurenbeheer! Dit én meer lees je in onze whitepaper.Download whitepaper

Hoe het werkt

1. Upload jouw onbetaalde factuur

Het lukt maar niet om je factuur betaald te krijgen. Tijd om de hulp in te schakelen! Binnen 3 minuten upload je jouw factuur en de eerste stap is gezet.

2. Onze experts gaan aan de slag

Bij eventuele vragen nemen we contact met je op. Ook ontvang je de inloggegevens van het MijnGGN account waarin je jouw dossier(s) kunt inzien.

3. Incasseren met respect

Wij weten dat iedere klant anders is. We hanteren daarom altijd een persoonlijke aanpak. Wij houden je op de hoogte van de voortgang. Via MijnGGN volg je 24/7 de voortgang van jouw vordering.

Hoe pakken wij het aan?

Jouw klanten zijn niet allemaal hetzelfde. Daarom benader je ze ook niet niet allemaal op dezelfde manier. Personalisatie is het toverwoord. En dat geldt ook voor klanten en bedrijven met een betalingsachterstand.

Wij verzamelen en analyseren gegevens over betaalgedrag uit het verleden en heden. Zo krijg jij een optimaal rendement uit het incassotraject en jouw klant persoonlijke aandacht en hulp op maat.

Lees hier alles over onze persoonlijke aanpak

Minnelijke incasso

We beginnen het traject met een wettelijk verplichte laatste herinneringsbrief (WIK-brief) naar jouw klant. Dit geldt alleen als je klant een particulier is. Je klant krijgt dus nog één keer de mogelijkheid om de factuur zonder extra kosten te betalen.

Gebeurt dit niet, dan gaan we jouw klant aanmanen. Op basis van onze intelligente datamodellen kiezen wij voor de communicatievorm die past bij jouw klant. Dit kan bijvoorbeeld een brief, een e-mail en/of een SMS zijn. Vanaf nu gaat je klant dan ook extra (incasso)kosten betalen.

Bekijk alle informatie over minnelijke incasso

 

Gerechtelijke incasso

Vaak wordt gedacht dat een incassobureau en deurwaarder hetzelfde doen. Maar beide hebben andere bevoegdheden. Een incassobureau mag alleen proberen de schulden te innen in opdracht van de schuldeiser door middel van het aanmanen. Dit noemen we minnelijke incasso.

Als een betaling uitblijft dan is de volgende stap een gerechtelijke procedure starten, dit is gerechtelijke incasso. Voor gerechtelijke incasso moet een gerechtsdeurwaarderskantoor ingeschakeld worden. Deze heeft op grond van de wet ruimere bevoegdheden dan een incassobureau.

Bekijk alle informatie over gerechtelijke incasso

 

 

Wat kost een incassobureau?

In 70% van de gevallen incasseren we direct in de zogenaamde minnelijke fase. Jouw klant betaalt in dat geval de incassokosten. Wanneer het ons onverhoopt niet lukt de vordering te incasseren kost het jou maximaal 40 euro. Lees hier meer over de eventuele kosten bij bijvoorbeeld een gedeeltelijke betaling of wanneer we samen besluiten om de stap naar de rechter te maken.

Met onze rekentool kun je vooraf de maximale kosten voor een incasso opdracht berekenen. Hierdoor kom je nooit voor verassingen te staan.

Bereken eenvoudig de kosten voor jou en je klant

 

Kies voor GGN

Online incasso 29

Meer dan 20 jaar ervaring als incassobureau en gerechtsdeurwaarder

Online incasso 31

Ruim 6.500 ondernemers kozen al voor het gemak van Online Incasso

Online incasso 30

In 2023 inden wij ruim €4.600.000 voor deze ondernemers

Wat zeggen onze opdrachtgevers?

Wat levert onze aanpak op?

81% afgewikkelde dossiers laten zien dat onze werkwijze effectief is

8 van de 10 opdrachtgevers zijn zo tevreden dat ze ons aanraden

+€15.000.000 aan onbetaalde facturen konden wij voor deze ondernemers innen

Veelgestelde vragen

Om één of meerdere incasso’s te starten ga je naar het incassoformulier. Heb je al eerder een incasso-opdracht bij ons ingediend? Dan kan je direct inloggen op je persoonlijke MijnGGN account. Lees meer…

Als jouw klant de gehele vordering betaalt, dan kost het jou niks. In dat geval betaalt je klant namelijk de kosten. In 70% van de gevallen gaat je klant over tot betaling zonder tussenkomst van de rechter. In het geval je klant niet over gaat tot betaling, werken wij met een kostenmaximum. Lees meer…

Er zijn diverse manieren om contact met ons op te nemen. Lees meer….

 

Link naar Mijn GGN

 

Meer weten over online incasso van GGN?

Vraag gratis meer informatie aan