Online incasso van GGN

Alles-in-een oplossing voor openstaande facturen

Direct een incasso starten

Incassobureau Den Haag

Bent u opzoek naar een betrouwbaar incassobureau in Den Haag? GGN is uw partner die uw debiteurenbeheer of incassotraject van a tot z kan verzorgen. Van een betalingsherinnering tot en met een mogelijke beslaglegging, GGN biedt het u allemaal. Uw klant weigert te betalen en na eindeloos bellen en mailen wordt er nog niet of nauwelijks gereageerd. Een betaling van uw uitstaande factuur verwacht u al helemaal niet meer. Wij nemen u het werk graag uit handen, met als doel voor u: een betaalde rekening.

 

WAAROM EEN INCASSOBUREAU IN DEN HAAG INSCHAKELEN?

Is het verstandig om in zee te gaan met een incassobureau? Veel ondernemers vrezen voor schadelijke handelingen en agressiviteit. GGN behandelt uw debiteuren op een respectvolle manier. Daarnaast zijn alle stappen in het incassoproces van GGN op een rechtvaardige manier tot stand gekomen. Onze eigen gerechtsdeurwaarders zijn bevoegd om vorderingen te incasseren in de gerechtelijke fase. Op deze manier weet u dat het volledige traject op een betrouwbare manier wordt afgehandeld. Onze teams bevatten specialisten in verscheidene branches. Daarnaast kent GGN een regionale oorsprong. Hierdoor is er dan ook veel kennis van lokale markten.

 

GGN ALS INCASSOBUREAU

De primaire doelstellingen van GGN gaan vaak over geld. Echter, een incassotraject gaat om veel meer dan het direct voldoen van een factuur. Soms ontbreekt de wil om te betalen en soms zijn er simpelweg geen mogelijkheden. GGN beschikt over een enorme debiteurendatabase, waarmee wij kunnen zien of uw debiteur wél kan betalen. Wat is de geschiedenis van bepaalde organisaties of personen en hoe zijn deze verbonden aan uw bedrijf? Onze debiteurenkennis zorgt voor een respectvolle manier van omgaan met uw debiteuren.

 

GGN INCASSOBUREAU IN DEN HAAG

GGN heeft in Den haag een vestiging aan de Prinses Alexialaan. Vanaf Den haag Ypenburg of de A12 is uw debiteur binnen korte tijd bij ons kantoor. Hier staat één van onze experts van ons incassobureau in Den Haag als aanspreekpunt voor uw debiteur te wachten.

Hoe werkt het?

stap1

Incasso starten

Online vult u eenvoudig de gegevens van uw niet-betalende klant in. Ook kunt u hier de factuur en overige documenten uploaden.
stap2

Uw gegevens

Via uw KvK-nummer worden uw bedrijfsgegevens geüpload en vult u overige gegevens in. Zo draagt u uw eerste incasso-opdracht over aan GGN.
stap3

GGN gaat aan de slag

Na ontvangst controleren wij uw gegevens en starten direct het incassoproces. U ontvangt een bevestiging en login voor MijnGGN.
stap4

24/7 inzicht via MijnGGN

In MijnGGN kunt u uw incasso volgen en wijzigingen aan ons doorgeven. Ook uw volgende incasso-opdrachten kunt u hier indienen.
Bent u al klant? Ga direct naar MijnGGN om uw incasso in te dienen