Wat is een incasso?

Incasso is een manier om een betaling te innen van jouw klant. Zelf doe je dit bijvoorbeeld via een automatische incasso. Maar wanneer jouw klant niet wilt betalen, dan wordt het traject van een incassobureau of deurwaarderskantoor ook incasso(traject) genoemd.

Eenmalige of automatische incasso

Een incasso zorgt ervoor dat het bedrag voor jouw geleverde dienst of product automatisch van de bankrekening van jouw klant wordt afgeschreven. Jouw klant geeft hiervoor toestemming.

Met een automatische incasso kun je regelmatige incasso’s uitvoeren. Bijvoorbeeld voor een abonnement dat per maand betaald moet worden. Met een eenmalige incasso voer je een enkele incasso uit. Bijvoorbeeld wanneer jouw klant een product bij je koopt.

Incasso via een incassobureau of deurwaarderskantoor

Je hebt er alles aangedaan, maar het lukt je helaas niet om die factuur betaald te krijgen. Dan kan je een incassotraject starten via een incassobureau of een deurwaarderskantoor. Via het incassotraject proberen zij jouw factuur alsnog betaald te krijgen.

GGN is een incassobureau en deurwaarderskantoor in één. Wij bieden jou het gehele incassotraject met Online Incasso van GGN. Met respect voor jouw klant én jouw portemonnee staan wij voor jou klaar.

Meer weten over een incasso via GGN?

Wij helpen je graag verder. Vraag onze gratis informatiemail aan of lees verder op onze pagina over Online Incasso van GGN.

Meer weten over onze dienstverlening?

Wij helpen je graag verder.

Gratis informatiemail aanvragen

Ben je al klant? Log dan direct in bij MijnGGN.

Mail ons

Chat met ons

088-3316678

We zijn op werkdagen bereikbaar van 9.00 tot 17.00 uur