Wat is een incassobureau?

Een incassobureau is een bedrijf dat jou helpt bij het incasseren van jouw onbetaalde facturen, wanneer dit jou zelf niet lukt.

Niets zo vervelend als een betaling die uitblijft nadat je een dienst of product hebt geleverd. Je hebt echt alles gedaan wat je zelf kunt doen om je klant te laten betalen. Maar toch blijft de betaling uit. Je kunt nu de stap maken om een incassobureau in te schakelen.

Minnelijke incasso

Het traject dat een incassobureau mag doorlopen noemen we minnelijke incasso. In dit traject zal het incassobureau proberen jouw openstaande facturen te incasseren door middel van het aanmanen, zoals: het sturen van brieven of door te bellen.

Lukt het niet om in dit traject het openstaande bedrag te incasseren, dan is de volgende stap gerechtelijke incasso. Het incassobureau mag dit niet zelf uitvoeren. Hiervoor schakelen ze een deurwaarderskantoor in.

GGN is een incassobureau en deurwaarder in één

Wij kunnen voor jou met Online Incasso van GGN het gehele incassotraject verzorgen. Dus zowel minnelijke als gerechtelijke incasso. Met respect voor jouw klant én jouw portemonnee staan wij voor jou klaar.

Meer weten over onze online dienstverlening?

Wij helpen je graag verder. Vraag onze gratis informatiemail aan of lees verder op onze pagina over Online Incasso van GGN.

Meer weten over onze dienstverlening?

Wij helpen je graag verder.

Gratis informatiemail aanvragen

Ben je al klant? Log dan direct in bij MijnGGN.

Mail ons

Chat met ons

088-3316678

We zijn op werkdagen bereikbaar van 9.00 tot 17.00 uur