Waarom een incassobureau inschakelen?

Een incassobureau kan jou helpen bij het incasseren van onbetaalde facturen. Dit doen ze door hun ervaring en kennis op het gebied van incasso te benutten om tot een betaling van jouw factuur te komen.

Ondanks al jouw inspanningen is het niet gelukt om die onbetaalde factuur te incasseren bij jouw klant. Wat nu? Je kunt nu de stap maken om een incassobureau in te schakelen. Zij gaan voor jou aan de slag om alsnog die factuur betaald te krijgen.

Kennis en ervaring

Bij GGN houden we ons dagelijks bezig met het incasseren van onbetaalde facturen. Onze jarenlange kennis en ervaring gebruiken wij om te komen tot een optimaal resultaat. We doen dit met hulp van onze database met ruim 3,6 miljoen mensen met betalingsachterstanden. We kennen dus al ruim 90 procent van jouw klanten. Op deze manier kunnen passen wij benadering aan op de persoon, met vaak een snellere betaling tot gevolg.

Waarom GGN als incassobureau inschakelen?

GGN is een incassobureau én deurwaarderskantoor in één. Wij incasseren met respect voor jouw klant én jouw portemonnee. We starten altijd met het minnelijke traject. Dat betekent zonder tussenkomst van de rechter. In 70% van de gevallen incasseren wij in dit traject. Lukt dat niet? Dan doen wij een gratis scoring en geven wij een gratis advies over een eventuele stap naar de rechter. Je kunt dan zelf kiezen of je deze stap wil zetten. GGN heeft hiervoor de kennis en expertise in huis.

Meer over Online incasso van GGN

Wil je meer weten over het incassotraject en de kosten? Op onze pagina over Online incasso van GGN vertellen we je er meer over.

Meer weten over onze dienstverlening?

Wij helpen je graag verder.

Online Incasso van GGN

Ben je al klant? Log dan direct in bij MijnGGN.

Gratis informatiemail aanvragen

Chat met ons

088-3316678

We zijn op werkdagen bereikbaar van 9.00 tot 17.00 uur