Terugblik aanwezigheid GGN bij Jaarcongres Credit Management in de Publieke Sector

2 minuten | GGN

Donderdag 9 mei waren wij aanwezig op het Jaarcongres Credit Management in de Publieke Sector in ’t Spant in Bussum. We kijken terug op een succesvol congres.

We hebben verschillende woningcorporaties gesproken en met hen onze nieuwe inzichten op huurincasso en onze lokale oplossing gedeeld en besproken, zoals de persoonsgerichte benadering ondersteund door thuisbezoeken vroeg in het traject. Daarbij is door de Regionale Belasting Groep het succes van de persoonsgerichte aanpak gepresenteerd aan de hand van hun eigen ervaringen. De positieve feedback van de aanwezige partners op onze sociale aanpak is voor ons een bevestiging van de behoefte hiervan in de markt.

De organisatie van het jaarcongres heeft geprobeerd ook gemeenten naar het congres te krijgen. Helaas is dit (nog) niet goed van de grond gekomen. Dat is vooral jammer omdat op het congres diverse initiatieven gepresenteerd zijn om gemeente te helpen bij de strijd tegen problematische schulden. De gemeenten zijn daarbij een zeer belangrijke ketenpartner. Daarom gaan wij ook buiten het jaarcongres om graag het gesprek aan om samen tot oplossingen te komen. Benieuwd wat we te vertellen hebben? Neem dan contact met ons op.

Reacties

Geef een reactie