Uniek creditmanagement

GGN biedt alle diensten die nodig zijn om de waarde van klanten tot uitdrukking te brengen in betaalde rekeningen én om die klantwaarde te behouden. Van acceptatie, facturatie, debiteurenbeheer, incasso tot de inzet van deurwaarders. GGN heeft alles in huis. Daarnaast adviseren wij bedrijven bij de inrichting van creditmanagement processen, trainen wij medewerkers en bieden uw organisatie (tijdelijke) ondersteuning.

Voorwaarden en Tarieven

GGN weet hoe belangrijk de kleine lettertjes zijn. Niet voor niets checken onze juridische adviseurs voor u de algemene voorwaarden. Benieuwd naar onze eigen versie en de tarieven?

Lady

Evenementen

GGN organiseert regelmatig rondetafelsessies, workshops of branchegerichte huiskamersessies op het gebied van creditmanagement. Daarnaast kun je onze consultants ook ontmoeten op de beursvloer!

Perscontact en persberichten

Journalisten kunnen voor vragen contact opnemen met Dorry Burger door te bellen naar (088) 331 4747.

Kwaliteitsgarantie

GGN werkt volgens eigen richtlijnen, die zelfs een aanscherping zijn van de normen die de Koninklijke Beroepsorganisatie van Gerechtsdeurwaarders (KBvG) hanteert. Ook zijn alle (toegevoegdkandidaat-) gerechtsdeurwaarders van GGN lid van de KBvG en zijn wij aangesloten bij het Garantiefonds.