Zakelijke debiteuren

Je hebt een product of dienst geleverd aan een bedrijf, maar de betaling blijft uit. Zelf heb je er alles aangedaan. Het kost veel energie en tijd, die je liever in andere zaken steekt. De volgende stap is het starten van een incassotraject. Wij vertellen je wat GGN voor jou kan betekenen.

Home 95

Hulp bij niet betalende klanten?

Gratis informatiemail aanvragen

  • Voorkomen van niet betalende klanten
  • Hulp bij onbetaalde facturen

Ons incassotraject

Wij proberen zoveel mogelijk te incasseren zonder naar de rechter te gaan. Gemiddeld 80% van de vorderingen wordt door ons succesvol geïncasseerd. Dan gaan we met jou in overleg of je het gerechtelijk incassotraject wilt starten. Met onze data van 600.000 zakelijke debiteuren en aanvullend onderzoek, kunnen wij de verhaalsmogelijkheden optimaal voorspellen. We sluiten onze aanpak aan op jouw klanten en weten per branche wat het beste werkt.

Waarom kiezen voor GGN?

GGN heeft jarenlange ervaring in het incasseren van zakelijke vorderingen en beschikt over een landelijk netwerk van deurwaarders. Wij zorgen ervoor dat bedrijven betaald krijgen voor de diensten en producten die zij geleverd hebben.

  • Gemiddeld 80% van de vorderingen wordt door ons succesvol geïncasseerd.
  • We hebben in de afgelopen 3 jaar ruim 76.285 zakelijke debiteuren met 137.346 vorderingen geholpen met betalen.
  • Jouw vorderingen zijn in handen van een vast team van ervaren incassospecialisten.
  • Wij fungeren als verlengstuk van jouw organisatie. Korte lijnen en snel schakelen is de werkwijze waar wij voor staan.
  • Met onze data van 600.000 zakelijke debiteuren en aanvullend onderzoek, kunnen wij de verhaalsmogelijkheden optimaal voorspellen.
  • We sluiten onze aanpak aan op jouw klanten en weten per branche wat het beste werkt. We zijn dwingend als het moet en bieden hulp als het kan, altijd vastberaden én met respect. Omdat wij geloven dat aandacht loont!

De kosten

In het geval dat de debiteur overgaat tot betalen van de vordering, dan betaal je helemaal niets. Jouw klant heeft dan namelijk de kosten betaald. Betaalt jouw klant niet, dan kost het je maximaal € 35. Ook tijdens het gerechtelijke vervolgtraject kost het jou ook niets als we erin slagen om te incasseren. Lukt dat niet? Dan werken wij met een kostenmaximum.

Voorkomen van openstaande vorderingen

Het liefst breng je je debiteurenbeheer op orde zodat niet betalende klanten niet voorkomen. Er zijn een aantal dingen die je kunt doen om je debiteurenbeheer op orde te brengen. Allereerst is belangrijk: ken je klant. Daarnaast is het belangrijk om goede afspraken te maken en vast te leggen. Lees meer tips om openstaande facturen te voorkomen in het blog.

Meer weten over onze B2B dienstverlening?

Wij helpen je graag verder. Vraag onze gratis informatiemail aan. Ruim 2505 opdrachtgevers gingen je voor.

Meer weten over onze zakelijke dienstverlening?

Wij helpen je graag verder.

Direct een incasso starten

Ben je al klant? Log dan direct in bij MijnGGN.

Mail ons

Chat met ons

088-3316678

We zijn op werkdagen bereikbaar van 9.00 tot 17.00 uur