Wat zijn de maximale kosten bij GGN?

Onbetaalde facturen?

Direct een opdracht indienen

  • Incassobureau & deurwaarder in één
  • Vooraf duidelijkheid over de kosten
  • 24/7 inzicht in je dossiers

WAT IS DEBITEURENBEHEER?

Goed debiteurenbeheer is voor bedrijven van groot belang. Er worden namelijk jaarlijks miljoenen facturen te laat of helemaal niet betaald. Heb jij ook wel eens facturen die te lang blijven liggen, ook al heb je wel een betalingsherinnering gestuurd? Je kunt dit zelf doen, maar ook uit handen geven. Je hebt hier dan geen omkijken naar en kunt rekenen op de kennis van je partner. Overweeg dan incasso van GGN!

DE ACTIES VAN GGN

Nadat je een vordering heeft ingediend, gaan wij voor jou aan de slag. We controleren de gegevens en starten direct het incassoproces. Wij starten allereerst met een zogenaamde 14-dagen brief: een laatste herinnering waarin (particuliere) klanten nog 14 dagen krijgen om zonder extra incassokosten te betalen. Wanneer de betaling uitblijft dan gaan we jhe klant aanmanen en verhogen we het openstaande bedrag met de wettelijke incassokosten. Er wordt alles aan gedaan om jouw factuur betaald te krijgen. Hierbij kan je denken aan telefonische acties, maar ook SMS en e-mail behoren tot de stappen die GGN zet. Alsnog geen betaling? GGN heeft een database met miljoenen debiteuren. Hiermee kijken we of je klant überhaupt wel kán betalen. Als dat niet het geval is, dan stoppen we. Na dagvaarden volgt een uitspraak van de rechter: het vonnis. Met dit vonnis bezoekt de deurwaarder je klant om een laatste betaalmogelijkheid te bieden. Is beslaglegging onvermijdelijk? Dan beoordeeld GGN de meest geschikte vorm van beslag. Al deze acties kan je volgen in MijnGGN zodat je debiteurenbeheer overzichtelijk en volledig blijft.

VOORDELEN DEBITEURENBEHEER BIJ GGN

In MijnGGN heb je je eigen account. Hier heb je 24/7 toegang tot de betalingsontwikkelingen van de door jou ingediende vorderingen. GGN onderneemt verschillende stappen om je rekening betaald te krijgen, deze kan je in MijnGGN volgen. Je kunt zelf ook gemakkelijk notities achter laten, waarin je met het incassoteam kunt communiceren. En via de knop betalingsmutaties kan je aangeven dat je klant alsnog (gedeeltelijk) betaald heeft. Daarnaast is het mogelijk om binnen MijnGGN nieuwe vorderingen aan te leveren. Vooraf kan je de te verwachte kosten berekenen via de rekentool op onze website. Zo bespaar je tijd en geld door eenvoudig debiteurenbeheer.

WAAROM KIEZEN VOOR GGN?

GGN is een deurwaardersbureau en incassobureau in één, want wie wil nu twéé verschillende partijen inschakelen voor zijn debiteurenbeheer? Je kunt altijd zien waar onze experts mee bezig zijn en de kosten vooraf al inschatten met onze rekentool. Ook maak je gebruik van de kennis en ervaring van GGN, de grootste incasso- en deurwaardersorganisatie van Nederland.

Meer weten over onze online dienstverlening?

Wij helpen je graag verder.

Direct een opdracht indienen

Ben je al klant? Log dan direct in bij MijnGGN.

Mail ons

Chat met ons

088-3316678

We zijn op werkdagen bereikbaar van 9.00 tot 17.00 uur