De deurwaarder in actie

2 minuten | Samenwerken | MVO

Een bliksemstage over het werken bij een deurwaarderskantoor. GGN executiespecialisten Irene Tran en Cees Daia-Scholtes grepen deze opdracht samen met JINC met beide handen aan. In december waren ze digitaal aanwezig bij groep 7, met 20 leerlingen, van basisschool Wereldwijs in Rotterdam.

Even voorstellen

Irene en Cees zijn de stage gestart met een korte introductie. Ze vertellen wie ze zijn en wat het werk inhoud dat zij dagelijks doen. Ook vertellen ze meer over de overige functies, afdelingen en werkzaamheden binnen GGN. Zo krijgen de leerlingen een goed beeld hoe een deurwaarderskantoor in elkaar steekt.

De deurwaarder in actie 1

Deurwaarder in actie

Maar dat is natuurlijk niet alles. Alle werkzaamheden bij een deurwaarder zijn natuurlijk gericht op het incassotraject. Stap voor stap hebben Irene en Cees de leerlingen door dit traject meegenomen, van de eerste aanmaning tot aan het leggen van beslag.

Quiz

Hebben de leerlingen goed opgelet? Dat werd getest met een actieve quiz, met o.a. video’s uit het programma De Deurwaarders. Alle leerlingen deden actief mee en stelden veel vragen. Dat werd beloond met een leuke goodiebag. Door hun enthousiasme en leergierigheid een zeer geslaagde bliksemstage!

De deurwaarder in actie 3

Wellicht interessant voor jou?

Wij investeren continu in innovatie en samenwerking om onze dienstverlening te versterken. In onze artikelen, persberichten en blogs lees je hoe we dat doen.

Meer nieuws en artikelen