Reactie GGN nav berichtgeving RTLZ

GGN

Op 10 oktober publiceerde RTLZ een artikel over GGN met als titel ‘Huisbankier van deurwaardersgigant GGN draait kredietkraan dicht’. Een bericht dat het idee geeft dat het niet goed gaat met GGN, zeker op basis van de kop. Lees je echter verder, wordt er meer nuance in het verhaal aangebracht.

Na de reorganisatie in 2019, heeft GGN een duidelijke richting gekozen. Een richting die wellicht in euro’s minder omzet oplevert, maar waarbij we een belangrijke rol in de maatschappij kunnen blijven spelen. Namelijk het voorkomen van problematische schulden. Zeker nu belangrijker dan ooit. Mede daarom hebben wij er voor gekozen om onze initiële financiering bij de ING volledig af te lossen waardoor wij weer een financieel gezonde organisatie zijn. Deze financiering is volledig door GGN afgelost.

Afgelopen week ontvingen wij van RTLZ enkele vragen met betrekking tot de jaarrekening van 2021. Deze vragen hebben wij beantwoord. Onze volledige reactie op het artikel is hier te vinden. Het bewuste artikel is hier terug te lezen.