Home 30

Wij zijn op zoek naar jou!

Kies ook voor een bijbaan die er toe doet

Een bijbaan bij GGN, ook iets voor jou?

Bij GGN zijn we ervan overtuigd dat aandacht loont. Daarom kiezen we voor sociale incasso. Vanuit het oogpunt van onze klanten: mensen met betalingsachterstanden. We verplaatsen ons in hun situatie en doen ons uiterste best om ze van hun schulden af te helpen. Hoe we dat doen? Met maatwerk en de menselijke maat. Daarom zijn wij op zoek naar scherpe, gedreven, energieke en doelgerichte studenten die hier voor minimaal 16 uur per week aan willen bijdragen. Werken bij GGN levert meer op. Ook voor jou!

Wat ga je doen?

Bij GGN zoeken we scherpe, gedreven, energieke en doelgerichte studenten voor een breed scala aan ondersteunende werkzaamheden. Je gaat samen met je collega’s aan de slag met:

 • Het administratief verwerken van aanpassingen in dossiers
 • Telefonisch benaderen van mensen met een betalingsachterstand
 • Het verbeteren en optimaliseren van processen.

Wat bieden we jou?

Werken bij GGN betekent werken in een fijne werkomgeving, een open en informele bedrijfscultuur, maar ook vers fruit en goede koffie. Naast werk dat ertoe doet en een flinke portie uitdaging en afwisseling, bieden we jou ook:

 • Passend salaris inclusief een reis- en thuiswerkvergoeding
 • Laptop en telefoon van de zaak
 • Uitzicht op de Erasmusbrug en tal van gezellige lunchtentjes en terrasjes rondom ons kantoor
 • Hybride werken, dus de flexibiliteit om ook thuis te werken
 • Last but not least: Dankzij een uitgebreid onboarding programma en doorlopende mogelijkheden voor verdere ontwikkeling kun je binnen GGN altijd doorgroeien.

Wat verwachten we van je?

Jouw frisse blik en enthousiasme zijn belangrijke eigenschappen. Daarnaast:

 • Ben je tenminste 2 maanden, 2 dagen per week (16 uur) beschikbaar
 • Volg je een passende HBO/WO opleiding. Bijvoorbeeld juridisch, bedrijfskunde of een administratieve richting.
 • Heb je affiniteit met wet- en regelgeving
 • Kun je vanzelfsprekend goed overweg met programma’s zoals Outlook, Word en Excel.

Onze 3 kernwaarden:

Aandacht. In plaats van mensen dwingen te betalen, willen we helpen om te kunnen betalen. Nu en straks. We verdiepen ons in de persoon achter de schuld, om de juiste toon te zetten en hulp op maat te bieden.

Daadkracht. Als marktleider willen wij maatschappelijk verantwoord incasseren verheffen tot de norm. In deze verantwoordelijke rol tonen wij daadkracht, voor een echte cultuurverandering in de markt.

Maatwerk. GGN wil problematische schulden oplossen en waar mogelijk voorkomen. Daarbij zetten we big data in om verschillende mensen op verschillende manieren te benaderen. Digitaal wanneer het kan, persoonlijk als het moet.

Reageer direct

Wil jij ook werken in het bruisende centrum van Rotterdam, pal aan de Erasmusbrug? Wil jij een verschil maken in het leven van anderen? Ben je klaar om mensen te helpen hun schulden aan te pakken en tegelijkertijd je eigen vaardigheden en ervaring te vergroten? Dan zijn wij op zoek naar jou. Vul hieronder jouw gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.