Wat zijn de maximale kosten bij GGN?

Onbetaalde facturen?

Direct een opdracht indienen

  • Incassobureau & deurwaarder in één
  • Vooraf duidelijkheid over de kosten
  • 24/7 inzicht in je dossiers

Schuldbewaking

De schuldbewaking dat GGN aanbiedt is een effectief bewakingssysteem om oninbare vorderingen alsnog te laten betalen door je debiteur. Soms is het ons ook niet gelukt de openstaande vordering te innen. Dit kan komen door verschillende situaties, zoals een debiteur die vertrokken is naar een onbekende bestemming al dan niet naar het buitenland gegaan of waarbij de debiteur geen enkel verhaal biedt of failliet is verklaard. Hierdoor kan je rekening nu niet betaald worden. Dan nemen wij het dossier op in onze schuldbewaking en houden we je klant in de gaten.

DE DEBITEUR STAAT IN SCHULDBEWAKING, EN NU?

Als de debiteur in schuldbewaking staat, volgen we periodiek en met behulp van diverse bronnen, actief veranderingen in de inkomsten. Ook kijken we of er eventuele veranderingen zijn in de adresgegevens van je klant. Als wij een goede mogelijkheid ontdekken, ondernemen we meteen actie om je openstaande vordering alsnog te incasseren.

NAAR WELKE VERANDERINGEN KIJKT GGN VOOR SCHULDBEWAKING?

Voorbeelden van veranderingen waar GGN naar kijkt zijn: Uitkering(en), uitbetaling tantièmes, kinderbijslag, vakantiegeld en bijvoorbeeld een 13e maand. Ook is het mogelijk dat de debiteur gaat verhuizen of samenwonen. Als bovenstaande momenten veranderen, neemt GGN weer contact op met de debiteur en verzoekt hem/haar de openstaande schuld alsnog te voldoen. Zo voorkom je dat de vorderingen verjaren en ontvang jemogelijk toch nog je geld. Met schuldbewaking kan je dus meer rendement uit je debiteuren halen.

Meer weten over onze online dienstverlening?

Wij helpen je graag verder.

Direct een opdracht indienen

Ben je al klant? Log dan direct in bij MijnGGN.

Mail ons

Chat met ons

088-3316678

We zijn op werkdagen bereikbaar van 9.00 tot 17.00 uur