Nieuwe uitzending van CreditLab op New Business Radio

Het helpen van mensen met financiële problemen, of zelfs het helpen deze op te lossen staat centraal in een nieuwe uitzending van CreditLab. Hoe?

Vanuit verschillende invalshoeken spreken de gasten Martijn van Dijk, Mijke van Gils, Wanda Wever van Timing en Mike Lutterman je hierover bij. Onder leiding van presentator Ron Lemmens is een interessante uitzending gemaakt waarbij ‘Van schulden en geen baan, naar een baan zonder schulden’ een aardige indruk geeft van wat er op alle vlakken al gedaan is en nog gedaan moet worden.

GGN is marktleider en bewijst dat innovatie en digitalisering bijdragen aan maatschappelijk verantwoord incasseren. Wat houdt dat in? Dat we niet alleen naar bedragen en cijfers kijken, maar voor een aanpak kiezen om nog grotere financiële problemen te voorkomen.

In CreditLab komt deze menselijke aanpak van GGN ruimschoots aan bod. In vorige uitzendingen kon je interviews beluisteren van mensen met schulden, maar bijvoorbeeld ook een jonge deurwaarder en zijn beweegredenen om dit werk te doen. Natuurlijk schuiven ook klanten aan om hun ervaringen te delen en vertelt GGN zelf over de nieuwste ontwikkelingen in fintech en wat dat doet naar de toekomst.Een unieke kijkje in de wereld van een incasso-organisatie en een must-listen voor iedereen die met creditmanagement te maken heeft.

CreditLab van GGN, elke tweede dinsdag van de maand tussen 15 en 16 uur op New Business Radio en als podcast terug te luisteren wanneer het jou het beste uitkomt via Soundcloud!
Reacties

Geef een reactie