Luister hier de nieuwe radio-uitzending van CreditLab

Elke twee maanden heeft GGN een eigen radio-uitzending genaamd CreditLab bij New Business Radio.

Je hoort interviews met mensen met schulden, maar bijvoorbeeld ook een jonge deurwaarder en zijn beweegredenen om dit werk te doen. Natuurlijk schuiven ook klanten aan om hun ervaringen te delen en vertelt GGN zelf over de nieuwste ontwikkelingen in fintech en wat dat doet naar de toekomst.

In deze uitzending gaat het over een financieel rijbewijs voor iedereen.

Voor iedereen een financieel rijbewijs, oftewel preventie in Nederland bij schulden! Ron Lemmens sprak er in CreditLab over met Viola den Hartog, de nieuwe directeur operations van GGN, Nathalie Boerebach, directeur van Stichting Urgente Noden en deurwaarder Bram van der Jagt!

Het financieel rijbewijs: begrijp je als consument welke verplichting je bent aangegaan bij bijvoorbeeld en lening of hypotheek? Welke andere situaties doen zich nog meer voor als het gaat om het opbouwen van schulden? Nathalie Boerebach is directeur van Stichting Urgente Noden. Deze stichting is een belangrijk vangnet voor als de nood echt heel hoog is. Deurwaarder Bram van der Jagt vertelde meer over de huisbezoeken en hoe hij zijn rol ziet veranderen als deurwaarder, met andere woorden meer richting preventie dan alleen ‘de gerechtsdeurwaarder zijn’ zoals veel mensen het kennen.

Reacties

Geef een reactie