GGN partner van het Huurincasso Congres 2018

Op 17 april vindt het jaarlijkse Huurincasso Congres plaats. GGN mag veel woningcorporaties, vastgoedbeheerders en Vve’s tot haar klanten rekenen en is daarmee een vertrouwde partner binnen deze branche.

GGN heeft landelijk speciale Huurincasso teams, waardoor kennis van deze branche gewaarborgd is en focus is aangebracht. Jaarlijks worden onze huurmedewerkers getraind in de nieuwe ontwikkelingen op het gebied van wet- en regelgeving.

GGN heeft de afgelopen jaren geïnvesteerd in het verstevigen van Ketensamenwerking in de sociale sector en is aangesloten bij verschillende landelijke initiatieven. Als winnaar van de VVCM Credit Management Innovation Award 2017, leggen wij de lat hoog als het gaat om het invorderen van uw huurvorderingen. GGN organiseert dan ook regelmatig kennissessies in ons CreditLab, waarbij we verschillende branches (bijvoorbeeld zorgverzekeraars en een woningcorporatie) met elkaar in contact brengen. Het doel van deze sessies is om onderlinge kennis te delen, en ons eigen proces verder te verbeteren. Denk hierbij aan de GGNPersona’s, die we met succes toepassen en waarmee we ook de Credit Management Innovation Award mee hebben gewonnen.

GGN blijft doorontwikkelen, zo wordt onze online portal verbeterd en is het succesvolle RouteGGN (deurwaarderstablet) klaar voor een nieuwe release. Zo zijn we voorbereid op de toekomst, waar de rol van deurwaarder meer focus krijgt op preventie en minnelijke contacten. Ook onze dienst Checksociaal, die specifiek voor deze branche ontwikkeld is, richt zich op de vroegtijdige signalering betalingsproblemen.

Het thema is dit jaar: Ketensamenwerking 2.0 – op weg naar een landelijke aanpak.
Deelnemers kunnen tijdens het congres de nieuwste inzichten ontdekken op het gebied van preventie, vroegsignalering en Huurincasso. Daarnaast is het effectief kennis en ervaring uitwisselen met vakgenoten op de dag – ofwel netwerken – natuurlijk een belangrijk onderdeel.

Het congres vindt plaats op dinsdag 17 april 2018 in het Spant! in Bussum.
Meer info over het congres vindt u op http://huurincasso-congres.nl/

Reacties

Geef een reactie