GGN Klantevent ‘Sociaal incasseren levert geld op..?!’

GGN blikt terug op een geslaagd klantevent. Met ruim 90 aanwezigen in de zaal werd donderdag 21 juni in diverse sessies actief gesproken over sociaal incasseren.

De middag ging van start met het aankondigen van de samenwerking tussen FiKks en GGN. Een initiatief dat GGN steunt en waar we graag een bijdrage aan leveren. In interactieve break-out sessies sprak tv deurwaarder Bram van der Jagt over de werkzaamheden in de praktijk en de situatie waar hij en collega deurwaarders dagelijks mee te maken hebben. Maartje Hoes en Simone Duijvelaar spraken vanuit hun rollen als teammanagers over de dagelijkse praktijk in het GGN contactcenter en de dilemma’s waarmee onze medewerkers te maken hebben. Dit gaf de aanwezigen in de zaal inzicht in gemaakte (contract)afspraken versus de werkelijkheid in de praktijk.

De dag werd afgesloten met een interactieve paneldiscussie, waarbij alle deelnemers op stellingen konden reageren. Op de vraag hoe sociaal we moeten zijn met betrekking tot incasseren is geen eenduidig antwoord gegeven, dus de vraag blijft: is het een hype of niet? Wij denken van niet, want wij zijn ervan overtuigd dat we met de juiste aandacht echt meer kunt bereiken!

 

Reacties

Geef een reactie