GGN is trotse partner van JINC!

2 minuten | Aandacht loont | Samenwerken | MVO

In Nederland groeien honderdduizenden kinderen op in wijken met veel armoede en weinig rolmodellen. Zij hebben evenveel talent als leeftijdsgenootjes uit rijkere buurten, maar krijgen vaak minder kans dat te ontwikkelen. Via de projecten van JINC maken deze kinderen kennis met allerlei beroepen, ontdekken ze welk werk bij hun talenten past en leren ze solliciteren.

Omdat GGN MVO hoog in het vaandel heeft staan, dragen wij nu financieel bij om de JINC-projecten mogelijk te maken. En stellen we medewerkers beschikbaar als vrijwilliger, bijvoorbeeld als trainer of  stagebegeleider. Onze collega’s krijgen de kans zichzelf te ontwikkelen én iets te doen wat betekenisvol is. De ervaring is dat de expertise van professionals jongeren inspireert, en dat het contact met de professionals hen zelfvertrouwen en inzicht in de eigen kwaliteiten geeft.

Voor het project “Baas van Morgen” hebben we al eerder samengewerkt met JINC. Door de samenwerking te continueren willen we kinderen uit wijken met sociaaleconomische achterstand op weg helpen naar een goede start op de arbeidsmarkt.

GGN is trotse partner van JINC!

Wellicht interessant voor jou?

Wij investeren continu in innovatie en samenwerking om onze dienstverlening te versterken. In onze artikelen, persberichten en blogs lees je hoe we dat doen.

Meer nieuws & artikelen