GGN Bewindvoering in Heerlen wordt overgenomen door Future PLANgroep

GGN

Future PLANgroep, onderdeel van Future Groep, neemt GGN Bewindvoering in Heerlen over. De overname betreft alle cliënten met beschermingsbewind, mentorschap en curatele en de medewerkers van GGN Bewindvoering. Het gaat in totaal om ruim 800 cliënten.

Future PLANgroep is de moederorganisatie van PLANgroep Schuldhulpverlening, PLANgroep Budgetbeheer en OBIN en heeft ruim 33 jaar ervaring op het gebied van financiële hulpverlening. OBIN is binnen Future PLANgroep de specialist op het gebied van bewindvoering & curatele en gaat de cliënten van GGN vanuit Heerlen bijstaan. Met de overname komt er nieuw management op de dossiers en kunnen cliënten rekenen op professionele ondersteuning en de hoge kwaliteitsstandaard van OBIN.

GGN heeft eind vorig jaar haar strategie herijkt en onlangs aangekondigd deze versneld uit te voeren. Daarbij richt GGN zich op digitaliseren, centraliseren en data gedreven incasseren.
In de praktijk blijkt dat werkzaamheden als bewindvoering, mentorschap en curatele daar minder goed bij passen. Daarbij komt dat het duale model van bewindvoering en creditmanagementwerkzaamheden commercieel en maatschappelijk lastig te verenigen zijn.

De voorgenomen transactie wacht nog op een akkoord van de participanten van GGN.

Reacties

Geef een reactie