GGN aanwezig tijdens het Jaarcongres Credit Management in de Publieke Sector op 9 mei 2019

3 minuten | GGN

Op 9 mei is GGN aanwezig als deelnemer en spreker tijdens het Jaarcongres in de Publieke Sector plaats in het Spant! te Bussum. Commercieel directeur Kees van den Heuvel verzorgt samen met de Regionale Belasting Groep (RBG) een kennissessie.

Tijdens deze sessie, die wordt afgetrapt door Cluster Manager (RBG) Albert Bosma, neemt Productie Coördinator Roger Visser (RBG) u mee in zijn reis van subject naar persoon; wat zij hebben gedaan, geleerd, afgeleerd en vooral wat kunt u ermee!

Mindshift met snel resultaat: van subject naar persoon in het invorderingstraject

Bij een invorderingstraject verstaan we het traject dat ingaat na het verstrijken van de betalingstermijn, tot aan een eventuele beslaglegging. De focus ligt op de aanslag incasseren bij subjecten die nog niet aan hun betalingsverplichting hebben voldaan.

Maar, wat als je eens met aandacht kijkt naar de subjecten, waar hebben we het dan precies over? Klanten! Is elke mens hetzelfde en is dezelfde behandeling voor elk mens even effectief?
RBG ging met dit vraagstuk aan de slag en op ontdekkingsreis. Met behulp van inspirerende kennissessies samen met GGN hebben zij de eerste stappen gezet. En… de eerste aansprekende resultaten bereikt! Want persoonlijke aandacht loont!

De kennissessie van GGN en de RBG vindt plaats om 15.00 uur op podium 10.
Lees hier meer over het jaarcongres

Reacties

Geef een reactie