GGN 4e plaats in de MT1000!

1 minuut | GGN

GGN heeft de 4e plaats in de MT1000 in de categorie creditmanagement, factoring & incasso en dat is heel mooi nieuws! In het totaaloverzicht van 1.000 dienstverleners staat GGN op de 181ste plaats.

Wat is de MT1000?

MT1000 is het grootste onderzoek onder zakelijke beslissers naar de kwaliteit en populariteit van een zakelijk dienstverlener in Nederland.

Het onderzoek naar de meest gewaardeerde dienstverleners van Nederland wordt uitgevoerd door Erasmus Centre for Business Innovation.
Voor het onderzoek zijn er 57 verschillende vakgebieden gedefinieerd, variërend van kantoorinrichting tot corporate finance.

Ervaringen van bijna 4.500 zakelijke beslissers vormen de basis

Een panel van zakelijke beslissers werd uitgenodigd om hun ervaringen te delen. In totaal participeerden sinds de start van het onderzoek 4.476 beslissers aan de MT1000. Zij konden 2.081 verschillende bedrijven beoordelen op basis van hun ervaringen met die bedrijven in de afgelopen drie jaar. Ervaringen, niet slechts reputaties, vormen dus de basis voor de MT1000.

Aanbeveling, klantgerichtheid, productleiderschap en kwaliteit

Respondenten werd gevraagd om hun leveranciers te waarderen op een schaal van 1 tot 10: “Hoe waarschijnlijk is het dat u deze dienstverlener zou aanbevelen aan een vriend of collega?”
Aan de hand van de antwoorden werd de Net Promotor Score (NPS) berekend.
De leveranciers werden ook gewaardeerd op drie inhoudelijke aspecten: klantgerichtheid, productleiderschap en de kwaliteit van de uitvoering (conform het model van Treacy en Wiersema). Hierbij konden respondenten tot 5 sterren geven. Gezamenlijk vormen deze waarderingen de basis voor de ranking in de MT1000. Om bedrijven met veel goede waarderingen te belonen, werden de uitkomsten vervolgens vermenigvuldigd met een logaritmische multiplier. De bedrijven die de ranglijsten aanvoeren, worden dus niet alleen erg goed gewaardeerd door hun klanten, het zijn ook relatief véél klanten die voor deze bedrijven kiezen.

GGN is trots op deze plek en dankt haar klanten voor deze waardering.
Bekijk hier hele bericht.

 

Reacties

Geef een reactie