Financiële check en hulp voor ondernemers via Geldfitzakelijk.nl

2 minuten | Aandacht loont | Samenwerken

Geldfit Zakelijk is de nieuwe online test voor ondernemers en zzp-ers die vandaag door de Nederlandse Schuldhulproute, in samenwerking met ondernemersorganisaties, banken en verzekeraars, gelanceerd wordt. Via de gratis test op geldfitzakelijk.nl kunnen ondernemers en zzp’ers bekijken hoe zij er financieel voor staan en waar ze terecht kunnen voor hulp.

Financiële onzekerheden

Mede door de coronacrisis willen ondernemers en zzp’ers graag weten hoe zij er financieel voor staan. Steeds meer ondernemers krijgen te maken met financiële onzekerheden. “Een groot deel van de ondernemers is onvoldoende op de hoogte van de mogelijkheden die de overheid en de lokale gemeenten bieden om ondernemers bij te staan”, vertelt Martin Suithoff (directeur Nederlandse Schuldhulproute). “Door middel van Geldfit Zakelijk kunnen ondernemers binnen enkele minuten beeld krijgen van hun situatie. Ze ontvangen tips en krijgen een overzicht van alle mogelijkheden die er zijn.”

Meerdere hulpvormen

Vaak zijn er meerdere mogelijkheden voor ondernemers. Zo is Erwin Mulder van vervoersbedrijf Tip Top Toers geholpen door MKB Doorgaan toen zijn bedrijf in zwaar weer kwam door de coronacrisis. Hij vertelt: “We hadden net een grote bus aangeschaft en toen begon de crisis. MKB Doorgaan bood een luisterend oor en gaf adviezen voor de juiste financiële ondersteuning. Ook kon ik hulp ontvangen in de vorm van coaching, juridisch of bedrijfskundig advies. Zo sta ik er in zware ondernemerstijden niet alleen voor.’’

Jacqueline Zuidweg (Directeur MKB Doorgaan) is blij dat Geldfit Zakelijk er nu is: “Ondernemers zijn gewend om zelfredzaam te zijn, waardoor ze niet gelijk om hulp willen vragen. Met Geldfit Zakelijk kunnen ondernemers eerder zien hoe ze er voor staan en welke hulp er mogelijk is. Ik hoop dat dit de drempel verlaagt om in een eerder stadium in actie te komen. Vaak is er meer mogelijk dan je denkt, ook voor ondernemers.’’

Geldfit Zakelijk en GGN

Vanaf vandaag is Geldfit Zakelijk te vinden op geldfitzakelijk.nl. Het eerste hulpaanbod voor ondernemers staat online en is verwerkt in de adviezen van de Geldfit test. De komende maanden wordt dit aanbod verder uitgebreid en geoptimaliseerd.

Als partner van de Nederlandse Schuldhulproute (NSR) verwijst GGN ondernemers met financiële problemen actief naar passende hulp. Het aanbod om gebruik te maken van Geldfit Zakelijk is verwerkt in diverse uitingen en wordt actief aangeboden via onze klantcontactmedewerkers.

 

Wellicht interessant voor jou?

Wij investeren continu in innovatie en samenwerking om onze dienstverlening te versterken. In onze artikelen, persberichten en blogs lees je hoe we dat doen.

Meer nieuws & artikelen