Credit Expo 2019

2 minuten | GGN

Wij staan ook dit jaar weer op de Credit Expo in Nieuwegein. Op donderdag 7 november kun je ons vinden in stand 32. Je bent van harte welkom om met onze medewerkers te praten over de laatste ontwikkelingen in de Credit management branche.

Naast aanwezigheid op de beursvloer geeft GGN een inspiratiesessie over het thema ‘Hoe blijf je persoonlijk in een wereld die steeds digitaler wordt?’ verzorgd door Ivan van Dijk, IT directeur bij GGN en Reinier van Leuken, senior manager solution engineering bij Salesforce. Daarnaast verzorgen gastheren Kees van den Heuvel, commercieel directeur bij GGN en Jeansen Djaoen een besloten rondetafelsessie.

De Credit Expo biedt een compleet overzicht van de Nederlandse creditmanagementmarkt en daaraan gerelateerde producten en diensten. Dit jaar is het thema: de digitale transformatie in de credit management branche.

Om de Credit Expo te bezoeken heb je een toegangskaart nodig. Wil je er ook bij zijn, maar heb je nog geen kaartje? Stuur dan een bericht naar sales@ggn.nl.

Datum en openingstijden:
Donderdag 7 november 2019 van 9.00 tot 19.00 uur

Locatie:
Nieuwegein Business Center
Blokhoeve 1, Nieuwegein
Stand 32

Reacties

Geef een reactie