Credit Expo 2018

1 minuut | GGN | Innovatie

Donderdag was een mooie dag op de Credit Expo! Naast aanwezigheid op de beursvloer verzorgde GGN een inspiratiesessie met het thema ‘De deurwaarder als schuldenconsulent, praktijkvoorbeelden waar aandacht loont’.

Sociaal incasseren, is het een hype of juist een trend? Kees van den Heuvel (commercieel directeur) en Bram van der Jagt (gerechtsdeurwaarder) lieten middels filmpjes en voorbeelden uit de praktijk zien hoe GGN het aanpakt. Het werd duidelijk dat sociaal incasseren geen hype is, maar een verandering in houding en gedrag. Bij GGN klopt een deurwaarder niet alleen aan om geld te halen, maar vooral om te weten wat er speelt zodat hij de juiste oplossing kan aanbieden.

Zijn er geen inkomsten? Dan werken we samen met Timing (vorige week weer 2 debiteuren aan het werk!). Is er geen overzicht? Dan bieden we de FiKks schuldenapp aan, waar debiteuren heel positief op reageren. Zijn de schulden te hoog? Dan verwijzen we naar de juiste hulpinstantie. Het mooiste resultaat wat je kan hebben: een debiteur die vraagt of de deurwaarder alsjeblieft nog even binnen komt (ook al is er geen openstaande rekening), gewoon om te zeggen dat zijn schulden zijn afbetaald en hoe blij hij is met de regeling die hij heeft kunnen treffen.

Bij GGN geloven we in schulden oplossen voordat ze problematisch worden. Want aandacht loont.

Wil je meer weten over onze sociale aanpak? Lees het hier.

Reacties

Geef een reactie