Wie zijn wij?

In de afgelopen jaren hebben we een enorme verandering doorgemaakt. Een groot aantal zelfstandige deurwaarderskantoren uit heel Nederland ging op in 1 organisatie om landelijk te opereren. Daarna hebben we flink geïnvesteerd om te transformeren naar een geautomatiseerd, digitaal en data-gedreven bedrijf. 

Op dit moment zijn wij de grootste incasso- en gerechtsdeurwaarder van Nederland en marktleider in de branche. We hebben een landelijke dekking van deurwaarders en zijn in het bezit van de grootste database met debiteurengegevens van Nederland. Wij zijn expert in ons vak en daarom niet bang om stelling te nemen in ons advies aan opdrachtgevers. Het succes zit ‘m in de juiste aandacht op het juiste moment. 

Zo zorgen we dat bedrijven en organisaties worden betaald voor de diensten en producten die zij hebben geleverd.

Onze missie

Wij zijn expert in ons vak en daarom niet bang om stelling te nemen in ons advies aan opdrachtgevers. Het succes zit ‘m in de juiste aandacht op het juiste moment. Onze missie is om problematische schulden te voorkomen en mensen aan duurzame oplossingen te helpen. We werken toe naar een situatie waarin het leeuwendeel van de betaalachterstanden wordt opgelost zónder rechterlijke tussenkomst.

Lees meer over onze missie

Onze aanpak

Wij geloven in het goede van de mens, dat iedereen in principe zijn betalingsverplichting wil nakomen. GGN doet alles wat in haar mogelijkheden ligt om klanten te helpen met hun financiële problemen. We verdiepen ons in de persoon en stemmen onze aanpak hierop af. Soms is daar een strenge aanpak nodig, veel vaker een helpende hand. Wij werken hierin samen met gerenommeerde ketenpartners en onze opdrachtgevers.

Lees alles over onze aanpak

Nieuws

Er gebeurt veel  in ons vakgebied. Blijf op de hoogte van al het nieuws op het gebied van incasso, schuldproblematiek en schuldpreventie.