Maak kennis met thuisbezoeken van GGN

Heb jij klanten met een betalingsachterstand en wil je voorkomen dat deze schuld uit de hand loopt? Schakel dan vroegtijdig onze deurwaarder in voor een thuisbezoek. Tijdens zo’n persoonlijk bezoek gaat de deurwaarder in gesprek met jouw klant en op zoek naar een passende oplossing.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van thuisbezoeken voor jouw organisatie en wil je weten hoe we jouw incassobeleid nog socialer kunnen maken? We helpen je graag verder!

Persoonlijke communicatie als basis voor sociale incasso

Thuisbezoeken door deurwaarders blijken zowel voor schuldeisers als mensen met schulden goede resultaten op te leveren. Aandacht en hulp voor de debiteur staan centraal. Hoe eerder de deurwaarder namelijk met een debiteur in gesprek kan gaan, des te sneller is de achterliggende problematiek duidelijk. Dat vergroot de kans op een effectieve oplossing en past daarmee naadloos binnen sociaal incasseren.

“Zo komen we in een vroeg stadium bij mensen thuis om samen
een passende oplossing te vinden. Dat voorkomt extra juridische kosten.”

Tijdens het thuisbezoek gaat de deurwaarder bij mensen met een openstaande vordering op bezoek, om de situatie te bespreken en te beoordelen en om samen te komen tot een structurele en duurzame oplossing. Denk aan een betalingsregeling, een financiële buddy via onze samenwerking met de fiKks-app of hulp bij het vinden van een baan via onze samenwerking met Timing uitzendbureau.

Benieuwd naar onze mogelijkheden?

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van thuisbezoeken voor jouw organisatie en wil je weten hoe we jouw incassobeleid nog socialer kunnen maken? We helpen je graag verder! Vul hieronder je gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

 

 

Direct je factuur aan GGN overdragen?

Heb je een onbetaalde factuur en wil je deze direct overdragen naar GGN? Wij helpen je graag om jouw rekening te incasseren via onze online oplossing. Jij uploadt je facturen en wij doen de rest. En natuurlijk zonder financiële verrassingen achteraf. Upload eenvoudig jouw onbetaalde factuur en wij gaan direct voor jou aan de slag!

 

Incasso starten