Bij GGN geloven we in een persoonlijke aanpak van betalingsachterstanden. We zetten mensen niet meteen op straat, maar op het goede spoor.

GGN | Sociale incasso levert meer op.

Bij GGN geloven we in een persoonlijke aanpak van betalingsachterstanden. Zo helpen we mensen via Geldfit aan een financiële buddy.

GGN | Sociale incasso levert meer op.

Bij GGN geloven we in een persoonlijke aanpak. Dan blijkt een aanmaning soms in de spambox te zitten. En de betalingsachterstand een misverstand.

GGN | Sociale incasso levert meer op.

Bij GGN geloven we in een persoonlijke aanpak. Niet het gas afsluiten, maar een betalingsregeling aanbieden.

GGN | Sociale incasso levert meer op.

Bij GGN geloven we in een persoonlijke aanpak. Geen rechtszaak, maar de zaak alsnog regelen.

GGN | Sociale incasso levert meer op.

Bij GGN helpen we samen met Timing uitzendbureau mensen aan werk. Niet je TV weghalen, maar een baan aanbieden.

GGN | Sociale incasso levert meer op.

Sociale incasso levert meer op

In Nederland kan 74% van de mensen met schulden, deze schuld niet betalen. Een onwenselijke situatie waarin GGN het verschil kan maken. Niet voor niets zeggen wij dat aandacht loont. Een filosofie waarbij niet meer de schuld, maar de persoon áchter de schuld centraal staat. Hiermee voorkomen we problematische schulden. Daarom brengen we de filosofie van sociaal incasseren vanaf nu nog een stap verder en laten we Nederland zien hoe een persoonsgerichte benadering zowel maatschappelijk als financieel rendement oplevert.

Maatwerk én de menselijke maat

Waarom die ene klant niet wil betalen en die andere niet kan betalen? Met de data van ruim 3,6 miljoen personen en bedrijven weet GGN dat. Wij weten ook dat iemand die wel wil betalen maar dit niet kan, soms wat meer aandacht nodig heeft. Aandacht voor de persoon achter de schuld en aandacht voor een echte oplossing. Dat is voor GGN sociale incasso. Sociale incasso levert namelijk meer op. Het zorgt dat klanten niet verder in de problemen komen, het zorgt voor een snellere betaling en uiteindelijk zorgt het voor tevreden klanten en opdrachtgevers.

Bij GGN geloven we in een persoonlijke aanpak. Maatwerk en de menselijke maat. Met echte mensen en echte verhalen laten wij onze werkwijze in de praktijk zien én horen. Dan blijkt de een aanmaning bijvoorbeeld in de spambox te zitten. En de betalingsachterstand een misverstand.

Samen bouwen aan de toekomst van sociaal incasseren

Onze ambitie is dat over tien jaar niemand meer weet wat er bedoeld wordt met sociaal incasseren. Dan is deze manier van denken en werken gemeengoed geworden. Kortom, sociaal incasseren is een trend die in de nabije toekomst de nieuwe norm zal worden. GGN is en blijft daarin de koploper waarbij we met behulp van aandacht, data en de menselijke maat, de klantrelatie weer echt centraal laten zijn.


Neem contact met mij op!

Wil je meer weten over GGN of waarom sociale incasso meer oplevert? Laat dan je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!