Samenwerking ONSbank

2 minuten | Samenwerken

Aandacht Loont betekent verandering en vooral vooruitgang op veel vlakken. Ook de rol van de deurwaarder verandert. Niet langer gaat het uitsluitend om schulden innen, we richten ons nu op het voorkomen en oplossen van problematische schulden. Om dat te bereiken zijn we de afgelopen tijd verschillende samenwerkingen aangegaan, onder andere met ONSbank. Maar wie zijn ze? Wat doen ze? En waarom zijn ze onze partner?

ONSbank

Stichting ONSbank helpt jongeren met hoge en met problematische schulden. Dit doen zij door een programma dat zich richt op sociale en persoonlijke ontwikkeling, waarbij jongeren leren een leven op te bouwen zonder probleemschulden. Er is aandacht voor de onderliggende problemen. De hulpverlening is gericht op identiteit, zelfkennis, zelfvertrouwen en motivatie. Schulden zijn namelijk meer dan alleen een praktisch, financieel probleem

ONSbank weet hoe te helpen, GGN weet waar te helpen 

Bij GGN weten we dat schulden oplossen meer betekent dan alleen naar de cijfers kijken. Schulden zijn namelijk vaak een gevolg van dieperliggende problemen. ONSbank gaat verder dan normale schuldhulpverlening, doordat ze ook kijken naar de oorzaken van het probleem. GGN kan ONSbank ondersteunen door zowel contacten te leggen als een aantal maanden schuldrust te bieden aan deelnemers aan het programma van ONSbank.